EB-700U

Izmijenite iskustvo prikazivanja promotivnih natpisa uz pomoć našeg fleksibilnog projektora iznimno kratkog dometa

Udahnite život trgovini, galeriji, muzeju ili uredu uz pomoć projektora iznimno kratkog dometa koji se jednostavno i bez muke postavlja. Model EB-700U predstavlja alternativu plošnim zaslonima i nudi mogućnost prikaza mnogo većih slika. Može projicirati vrlo veliku sliku s vrlo male udaljenosti, što ga čini savršenim izborom za skučene prostore kao što su izlozi trgovina i hodnici.

Fleksibilnost instalacije

Konstrukcija iznimno kratkog dometa omogućuje projiciranje velikih slika s male udaljenosti i pomaže vam učinkovitije iskoristiti prostor. Čak i u najmanjim prostorima, kao što su izlozi trgovina, može se projicirati velika slika. Zahvaljujući fleksibilnoj mogućnosti postavljanja, EB-700U također sprječava pojavljivanje sjena od projektorskog svijetla.

Jednostavno, jednokratno postavljanje

Kada ga jednom postavite, EB-700U radit će do čak 20.000 sati bez potrebe za održavanjem i na taj način uštedjet vam troškove. Upravo je zbog toga savršen izbor za prikaz digitalnih promotivnih natpisa jer ga možete jednostavno jednokratno postaviti u područja s otežanim pristupom. Ovaj projektor iznimno kratkog dometa udiše život vašim medijima zahvaljujući #LCD tehnologiji koja omogućuje trostruko svjetliji prikaz od konkurentskih proizvoda2. Omjer kontrasta od 2.500.000 : 1 omogućuje življe boje i preciznije prikaze.

Minimalno održavanje

Epsonova tehnologija koja se jednostavno jednokratno postavlja robusna je, pouzdana i gotovo da uopće ne zahtjeva održavanje, što je čini savršenim izborom za dugoročna postavljanja.

Vrhunska konstrukcija otporna na prašinu

Novoosmišljeni filter visokih performansi i poboljšana struktura protiv skupljanja prašine sprječavaju prodiranje prašine u optički motor. Zahvaljujući konstrukciji otpornoj na prašinu, veća svjetlina traje dulje no na standardnim modelima. Optimizirani protok zraka ne dopušta strujanje zraka prema optičkom motoru, što predstavlja ključnu značajku projektora.

Digitalni promotivni natpisi bez osobnog računala

EB-700U ne zahtjeva vezu s osobnim računalom za prikaz sadržaja. Samo umetnite USB uređaj za pohranu u projektor i prikazujte prezentacije, filmove i ostale medije.

HD sadržaj promjenjive veličine

EB-700U ima mogućnost prikaza slike veličine do 130 inča u punoj HD WUXGA rezoluciji i može se upotrebljavati u muzejima, galerijama, trgovinama i predavaonicama. Može se okretati za 360 stupnjeva u bilo kojem smjeru – okomito, vodoravno ili u krug, a podržava i okomito projiciranje.

Visokokvalitetne, svijetle slike

Čak i u svijetlim prostorijama, ovaj moćni, a cijenom pristupačni projektor u punoj HD rezoluciji daje iznimno svijetle, živopisne slike s jasnim detaljima. Za sve je to zaslužna 3LCD tehnologija koja proizvodi jednako snažan izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 4000 lumena.

Ključne značajke

  • Svestrani projektor za natpise (signage): Dizajn s ultrakratkim dometom savršeno je rješenje čak i u skučenim prostorima
  • Laserski prikaz HD slike veličine do 130 inča: Puna HD WUXGA rezolucija uz Epsonovu 3LCD tehnologiju
  • Pouzdanost bez potrebe za stalnim održavanjem: Laserski projektor koji ne zahtjeva održavanje, uz jamstvo na rad do 20.000 sati / 5 godina
  • Jednostavno, fleksibilno postavljanje: Mogućnost okretanja za 360 stupnjeva i okomitog projiciranja
  • Jednostavno postavljanje: Postavke se mogu podešavati putem web preglednika ili pametnog uređaja