Loading...

SPH16

SPH16 – moderan 2-way Hi-Fi viseći zvučnik snage 16W@100V za sve vrste prostora. Posebno prigodan za prostorije s visokim stropovima. Kučište zvučnika od visokokvalitetnog ABS-a s 5,25” LF i 1″ HF driverom.

SPH20

SPH20 – 2-way sferni zvučnik u IP63 kućištu od ABS-a snage 20W@100V s ugrađenom 8″ zvučnikom i specijalnom disperzijskom kuglom koja daje disperziju zvuka na 360° i SPL od 108dB.

DP6

DP6 je visokoučinkoviti 6,5-inčni viseći zvučnik dizajniran za otvorene prostore ili bilo koje mjesto na kojem je poželjan elegantan viseći faktor.

DP8

DP8 je visokoučinkoviti 8-inčni viseći zvučnik dizajniran za otvorene prostore ili bilo koje mjesto na kojem je poželjan elegantan viseći faktor.

P30DT

Povoljnija verzija postojećeg visećeg zvučnika P60DT, P30DT pruža iste akustičke performanse kao i CM30DTD stropni zvučnik. Projektiran za maloprodajno i ugostiteljsko okruženje, kompaktni dizajn P30DT savršeno je pogodan za primjenu na otvorenom stropu u raznim prostorima.

P60DT

Dvosmjerni viseći 6.5″ zvučnik Apart P60DT donosi izvanrednu disperziju u prostorima i sobama s visokim stropovima ili u velikim otvorenim prostorima, a istovremeno nudi jasan govor i glazbenu čistoću.

DESONO™ P6

Visokotonski zvučnik izoliran i mostno ugrađen ispred niskotnoske jedinice kako bi se poboljšala reprodukcija zvuka. Modernog “raindrop” dizajna za vanjsku primjenu, otporni na vlagu. Magic Cable je terminiran unutar kućišta tako da nema otkrivenih priključaka na zvučniku.

DESONO™ P6

DESONO™ P6-SM nosi odvažan, niskoprofilni “sunshine” dizajn. Visokotonski zvučnik izoliran je i mostno ugrađen ispred niskotonske jedinice kako bi se poboljšala reprodukcija zvuka. Magic Cable je terminiran unutar kućišta tako da nema otkrivenih priključaka na zvučniku. Dizajniran za vanjsku primjenu, otporan na vlagu.

Najisplativije rješenje za pozadinsku glazbu ili govor u prostorima s visokim stropovima gdje treba pokriti prostrano područje (skladišta, supermarketi, industrijske zgrade i slično).

Ovaj dvosmjerni zvučnik daje vam prirodnu glazbu i visoku razumljivost govora (najave). Omogućuje vam vrlo povoljnu cijenu jer upotreba manjeg broja zvučnika također utječe na potrebnu snagu pojačala i troškove instalacije.