NEW PRO FRAME PLATNA

New Pro Frame platna

Profesionalna platna s okvirom

Profesionalna platna s okvirom izdvajaju se lakom i brzom ugradnjom. Dizajn 4Rent aluminijskog profila donosi pametniji oblik/siluetu zahvaljujući kutu od 45 °. Donosi visoku kvalitetu i pronalazi svoje mjesto na tržištu najma kao i na instalacijskim i profesionalnim tržištima.

KARAKTERISTIKE
• pametan i robustan aluminijski profil
• širok raspon tkanina
• T-nosači za podne instalacije na zahtjev
• RGB LED traka za pozadinsko osvjetljenje kompatibilna sa svim upravljačkim sustavima kućne automatike (na zahtjev)
• mogućnost izrade u različitim veličinama na zahtjev

Materijali:

Sound Transffering // Gain 1.0 // 410 mikrona // H roll 2400mm

Platna namjenjena za prednje projekcije uz dodatnu mogućnost prolaza zvuka kroz platno. Idealno rješenje u situacijama kada imamo zvučnik smješten iza platna. Rub platna je varen i izrađen od tankog crnog PVC premaza. Mikro-perforacije na materijalu su nevidljive prilikom projekcije (dijametar perforacije je 0,1 mm) dok je najveća moguća veličina od 4060 mm širine.

Front Projection – Sound Transmitting – gain 1.0 – 410 micron – H roll 2400 mm

PVC tkanina za projiciranje koja prenosi zvuk, idealna je za platna velikih dimenzija s bazom dužom od 300 cm. Može se koristiti na motoriziranim i okvirnim platnima kada su zvučnici smješteni iza zaslona. Tijekom projekcije perforacije su savršeno nevidljive. Promjer perforacije = 1,3 mm.

Rear Projection + Front Projection – gain 0.95 – 280 micron – H roll 3200 mm – 4K Approved

Inovativna tkanina: prozračna površina pogodna za prednju i stražnju projekciju. Njena posebna tekstura omogućava kombiniranje velike svjetline s vrlo širokim kutom gledanja. Idealna za primjene na tržištima digitalne signalizacije i iznajmljivanja, jer se može koristiti za projekcije s obje strane.

Rear Projection – gain 2.5 – 300 micron – H roll 2400 mm – 4K Approved

Meka i tanka tkanina za stražnju projekciju. Zahvaljujući svojoj posebnoj teksturi, može se saviti i razvući više puta bez oštećenja. Prikladna samo za okvire, a može se zavarivati kako bi se dobili ekrani većih dimenzija.
Velika svjetlina daje slici odličan kontrast, a zelenkasta boja ne mijenja projekciju, naprotiv, čini ju manje osjetljivom na svjetlost iz okoline.

Front Projection – gain 1.2 – 260 micron – H roll 3200 mm – 4K Approved

Bijela, ekstra mekana PVC tkanina s crnim leđima. Zahvaljujući svojoj ekstremnoj elastičnosti, koristi se na svim okvirima i može podnijeti temperaturu od 5 ° do 45 ° C. Budući da se može zavarivati, pogodna je i za velike dimenzije. Dolazi s krutim PVC obrubom, s ili bez čeličnih ušica. Može se lako preklopiti za nošenje i kad se jednom postavi na okvir, za 10 minuta se vraća u prvobitno stanje.