INCEILING SERIJA

UGRADNA STROPNA ELEKTROMOTORNA PLATNA

raznih formata, kvalitetnog i praktičnog dizajna, do maksimalnih 450 cm širine

Dizajn i kvaliteta

Stropna ugradna elektromotorna platna kada su pravilno postavljena u spušteni strop omogućavaju “nevidljivost” projekcijskog platna u prostoru. Diskretno postavljena, dizajnirana i proizvedena za one koji trebaju pouzdano platno vidljivo jedinu u trenucima projekcije. Jedna od glavnih karakteristike je izuzetna ravnost platna zahvaljujući spuštanju tj. padu platna s prednje strane kućišta. Takozvani “Easy-Cut” sustav omogućava jednostavnu i brzu postavu platna u strop. Kvalitetna tehnička podrška i popratna dokumentacija pružaju sigurnost kod iscrtavanja točnih dimenzija za izradu izreza u stropu. kao dio pripadajuće opreme u paketu dolaze s podesivim nosačima koji omogućavaju postavu platna u prostorima gdje je razmak od spuštenog stropa do betona veći od 100 cm..

Presjek kućišta platna i dimenzije:

Karakteristike:

  1. Platno potpuno skriveno u stropu
  2. “Easy-cut” sustav postave omogućava jednostavnu i brzu montažu
  3. Pouzdani i tihi SOMFY motori
  4. Daljinski upravljač kao opcija na zahtjev
  5. Podesivi nosači kućišta do maksimalni 110 cm
  6. Izuzetna ravnost platna

Opcije modela:

INCEILING STANDARD

Standardna verzija s dostupnim modelima od 160 cm širine pa do maksimalnih 450 cm širine. Dostupni formati: 4:3 (s crnim rubom i bez crnog ruba), 16:10 (crni rub), 16:9 (crni rub)

INCEILING TENSIONED

INCEILING serija s dodatnim ojačanjem – lateralna napetost površine platna kako bi se izbjeglo uvijanje platna s vremenom. Preporuka za platna preko 250/300 cm širine. Dostupni modeli od 170 cm širine pa do maksimalnih 406 cm širine. Dostupni formati: 4:3 (crnim rub), 16:10 (crni rub), 16:9 (crni rub).

Materijali:

Front Projection :: Gain 1.2 :: 400 mikrona :: H roll 2400 mm ::

Bijelo platno visokih performansi od vatro-otpornog PVC materijala. Izuzetna vidljivost od preko 150° bez utjecaja na kontrast i bez vidljivih gubitaka u bojama. Debljina materijala od 0,41 mm jamči izuzetno ravnu površinu i na velikim površinama. Pozadina platna je također bijela tako da platno nije prikladno u prostorima kada se u pozadini nalazi nekakav izvor svjetlosti (npr. prozor). Platno sadrži M1/B1 class certifikat i proizvedeno je unutar EU.

Front Projection – Gain 1.0 – 430 mikrona – H roll 2100mm

Crno i bijelo platno netransparentne pozadine (kompozitni PVC film). Visoka definicija zahvaljujući ravnoj površini. Crni rub je varen što omogućava postavu ruba i na platnima većih dimenzija. Idealan odabir za postavu na lokacijama kada iza u pozadini platna imamo nekakav izvor svjetla (npr. prozor).

Sound Transffering // Gain 1.0 // 410 mikrona // H roll 2400mm

Platna namjenjena za prednje projekcije uz dodatnu mogućnost prolaza zvuka kroz platno. Idealno rješenje u situacijama kada imamo zvučnik smješten iza platna. Rub platna je varen i izrađen od tankog crnog PVC premaza. Mikro-perforacije na materijalu su nevidljive prilikom projekcije (dijametar perforacije je 0,1 mm) dok je najveća moguća veličina od 4060 mm širine.

Front Projection // Gain 0.8 // 410 mikrona // H roll 2400mm

Mekani dvostruko premazani PVC materijal sa sivom pozadinom. Posebno dizajnirano za projektore >1500 ANSI lm. Visoko kontrastni sivi premaz jamči savršen kontrast i prikaz tamnih boja. Izuzetno savitljivi materijal s mogućnošću varenja.

Rear Projection // Gain 2.8 // 410 mikrona // H roll 2400mm

PVC materijal za pozadinske tj. stražnje projekcije. Debljina i tekstura materijala idealna za motorizirana platna. Vrlo visoko pojačanje (koeficijent 2.8) i ravnomjerna disperzija bijele po cijeloj površini platna. Crni rubovi su vareni te na taj način je moguće proizvesti izuzetno ravnu površinu u različitim dimenzijama. Vidljivi kut je preko 90° bez utjecaja na kontrast i bez vidljivih gubitaka u bojama.