EB-530

Short trow projektor

Ovaj svestrani projektor savršen je za visokokvalitetne prezentacije u učionicama i malim prostorijama za sastanke

Projektor EB-530 pruža slike vrhunske kakvoće i niz dodatnih značajki kao standard koji korisnicima omogućuje više za uloženi novac. Savršen za učionice i male prostorije za sastanke, ovaj projektor može se postaviti na zid ili strop ili staviti na stol pokraj zida za oslobađanje još više radnog prostora.

Visoka kvaliteta slike

Opremljen našom 3LCD tehnologijom, EB-530 pruža vrhunsku kvalitetu, svijetle slike i preciznije boje. Slika je vidljiva čak i u osvijetljenim prostorijama, zahvaljujući jednakom izlaznom snopu bijelog i svjetla u boji. Detalji slike su jasni zahvaljujući visokom omjeru kontrasta, a naša nova leća kratkog dometa pruža oštrije slike i poboljšani fokus.

Veća isplativost

Žarulja u projektoru EB-530 sad osigurava do 10.000 sati rada u eko načinu. Projektor čak i štedi energiju tijekom prezentacija automatski podešavajući izlazni snop svjetla, ovisno o sadržaju. Funkcija zamrzavanja slike i tona zaustavlja prezentaciju i prigušuje žarulju za 70 % da bi se uštedjela energija ako projektor nije u upotrebi. Ugrađeni zvučnik od 16 W na projektoru znači da se audiosadržaj može reproducirati izravno putem projektora, bez potrebe za dodatnim vanjskim zvučnicima. Ulaz za mikrofon projektor pretvara u PA sustav, što znači da se govornici mogu jednostavno čuti u učionici.

Jednostavnost postavljanja i upotrebe

EB-530 ima vodoravno i okomito ispravljanje trapezoidne slike da bi se postigla savršeno oblikovana slika i izbjeglo iskrivljenje. Pri postavljanju nekoliko projektora OSD postavke mogu se kopirati s jednog projektora na mnoge druge, što znači da ne morate zasebno postavljati projektore. Softver za projiciranje na više računala omogućuje istovremeni prikaz sadržaja s četiriju uređaja, uključujući računala, tabletne uređaje i pametne telefone.

Ključne značajke

  • Izvanredna kakvoća slike: Epsonova 3LCD tehnologija prikazuje svjetlije slike i preciznije boje
  • Jednako visok izl. snop bijelog i svjetla u boji: Projicirana slika jasno se vidi čak i u osvijetljenim prostorijama
  • Jasniji detalji: Povećani omjer kontrasta od 16.000 : 1
  • Dulji vijek trajanja žarulje znači nizak trošak: 10.000 sati u eko načinu rada/5000 sati u uobičajenom načinu rada
  • Fleksibilne opcije ugradnje: Vodoravno i okomito ispravljanje trapezoidne slike za kutno i nejednako pozicioniranje