HUST d.o.o.

Slušaj!  Vidi!  Doživi!

Iskustvo

Rješenja

Podrška

HUST d.o.o.

Vaš partner za multimedijalne projekte

Tvrtka HUST d.o.o. ima više od 30 godina iskustva u pružanju vrhunskih multimedijalnih i konferencijskih rješenja. Kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u području profesionalne elektroakustičke opreme, nudimo širok spektar proizvoda i komponenti za multimedijalne i audio sustave u javnim i drugim objektima.

Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako biste zajedno projektirali i odabrali opremu koja će jamčiti optimalnu kvalitetu uz minimalna ulaganja. U našem proizvodnom programu nalaze se vrhunski proizvodi, ali također smo i generalni zastupnici priznatih proizvođača poput BIAMP, AUDAC, CUE, LG, EPSON, KINDERMANN, KRAMER, CAYMON, LDSYSTEMS, COMMUNITY, VOGELS, PROCAB, AUDIO-TECHNICA, SCREENLINE

Naša uska suradnja s projektantskim kućama omogućuje nam prilagodbu proizvoda prema zahtjevima investitora i arhitekata, bilo da se radi o odabiru boja ili oblika, uz istovremeno pažljivo razmatranje specifičnih potreba korisnika te optimizaciju troškova.

Uz multimedijalne audio i video sustave naših partnera, razvili smo i vlastite sustave za bolničke i hotelske SOS pozive, koji su već integrirani u brojne bolnice, domove umirovljenika i turističke objekte.

HUST d.o.o. predstavlja vašeg pouzdanog partnera u svijetu multimedijalnih rješenja i elektroakustičke opreme. Obratite nam se s povjerenjem kako bismo zajedno ostvarili vaše potrebe i ciljeve.

# Misija

HUST d.o.o. teži biti vodeći dizajner, proizvođač i isporučitelj audio, video i komunikacijska rješenja koja potiču bolju komunikaciju i prezentaciju sadržaja između naših korisnika i njihovih klijenata među svim konkurentskim tvrtkama u regiji. Radimo na ispunjenju ili premašivanju očekivanja kupaca u svakom pogledu, jer za HUST, kvaliteta je više od proizvoda koje pružimo – to je bit svega što radimo.

Mi nikada ne prestajemo eksperimentirati i razmišljati, uvijek čineći ono nemoguće zapravo praktičnim i to sve zbog ljubavi prema zvuku i slici!

# Vizija

Mi u HUST-u smatramo da je ono što radimo važno za društvo. Nastojimo ostvariti dobit i uspjeh, ali uvijek na način da se poštuju etičke vrijednosti poslovanja, ljudi, a i okoliša. Održivi načini života su od vitalnog značaja za budućnost! Proizvodi koje nudimo u našim rješenjima dizajnirani su s namjerom da traju, a ukoliko dođe do eventualnih poteškoća naša podrška vam je uvijek na raspolaganju.

Sve navedeno potvrđuju HUST petogodišnje garancije!

# Rekli su o nama:

Dragi prijatelji u Hustu…

Već je desetak godina iza nas u kojima smo sjajno surađivali. Nikada nije bilo pritužbi sa moje strane. Dapače, znali ste me iznenaditi odrađenim projektima, poslovima i prije dogovorenih rokova. Nastavimo tako.

Andrija Rusan, Rusanov ured d.o.o.

Ovim putem želim vam se zahvaliti na dosad odrađenom poslu. Osobno sam vrlo zadovoljan odnosom koji ste pokazali / prezentirali prema nama kao klijentu. Zahvaljujem se na trudu i angažmanu svih onih koji su bili ili su još uvijek uključeni u projekt. Pokazali ste da ste stručna i pouzdana tvrtka koja točno zna kako i na koji način odraditi posao u roku i profesionalno.

Budite sigurni da ću vas preporučiti svima onima koji će zahtijevati slične usluge, a na vas računamo i dalje u projektima koje će raditi tvrtka ROX.

Milišić Mario, IT network/systems admin

Milišić Mario, Rox d.o.o.

Kroz suradnju s HUST-om spoznali sam da nema niti prevelikih niti premalih zadataka za njih.

Zadatke i molbe koje smo postavljali pred njih rješavali su promptno, a rezultati su uvijek bili funkcionalna i troškovno optimalna rješenja.

Više godina suradnje je iza nas, ali vjerujem da ih je još više pred nama.
Boris Kramarić, M.Sc.El.Eng.

Boris Kramarić, M.Sc.El.Eng., iC artprojekt d.o.o.

Tvrtka HUST je po nama vodeća tvrtka u zemlji u domeni profesionalne elektroakustičke opreme, koju čine izuzetno stručni djelatnici.

Suradnja sa djelatnicima tvrtke je odlična, na svaki poslani upit za ponudu, a bilo ih je stvarno mnogo, odgovarali su na vrijeme, sa sugestijom u cilju što kvalitetnijeg ponuđenoga sustava, što je i u konačnici rezultiralo i sa našom kvalitetnijom ponudom prema investitorima.

Nadam se da će se takva suradnja, nastaviti i dalje.
Romano Kranjčić

Romano Kranjčić, KAMGRAD d.o.o.

Vrlo smo zadovoljni sa Vašom suradnjom. Vaši djelatnici su ne samo stručni, već i ljubazni i brzi što nam je u većini slučajeva vrlo važno.

Ono što obećate izvršiti odradite u roku i to cijenimo. Također vrlo rado dajete savjete u vezi projektiranja što nam je velika pomoć s obzirom da uvijek u projektiranju ima nečeg novog.

Nadamo se i dalje odličnoj suradnji!
Lp, Derušek

Derušek, 5D PLANIRANJE I PROJEKTIRANJE j.d.o.o.
Zahvaljujem na pozitivnom iskustvu i profesionalnoj suradnji na našim projektima.

U tehničkom smislu kvalitetno unaprjeđujete naše projekte. Tehnička podrška je pravovremena i cjelovita, te vas sa zadovoljstvom možemo preporučiti našim investitorima i svojim kolegama kao izvrsnog poslovnog partnera.

Veseli nas daljnja uspješna suradnja na budućim projektima.

S poštovanjem, Mario Pehnec.

Mario Pehnec, IDEA STUDIO d.o.o.
Vrlo profesionalno odrađen posao. Ivan Mihić, inž.el.

U svakoj suradnji s osobljem Husta se osjeti velika motivacija i trud za pronalaženje najoptimalnog rješenja te je svaka dosadašnja suradnja, a bilo ih je mnogo, odrađena korektno do kraja.
struč. spec. ing. el. Branimir Zelanto

struč. spec. ing. el. Branimir Zelanto, NNS-EL-ING d.o.o.

U vremenu kada se očekuje da specijalizirane firme u svojoj oblasti daju neprikosnovenu podršku projektantima, ipak u kritičkom sagledavanju problema kao i maksimalnoj prilagodljivosti zahtjevima projektanata mogu se pohvaliti djelatnici firme HUST.

Salih Demirović

Salih Demirović , IPRO-INŽENJERING d.o.o.
Prema dosadašnjim kontaktima od strane Hust-a pomoć u fazi izrade projekata za dio instalacija vezane za instalacije ozvučenja, SOS poziva bile su brze i zadovoljavajuće od nas kao projektanata, te kasnije i samih investitora/korisnika koji su odabrali Vaše rješenje u izvedbi (Centar za mlade Karlovac, Dvorana HOK-a, Centar za radnu terapiju i rehabilitaciju Nada itd.).

Nikola Mišljenović

Nikola Mišljenović , MINI EL d.o.o.

Kao projektantska tvrtka imali smo nekoliko upita prema vašoj tehničkoj službi koja je bila uslužna i konkretna u davanju informacija.

Imamo pozitivno mišljenje o HUST-u i u buduće ćemo surađivati s Vama.

Vladimir Vrankić

Vladimir Vrankić , ATEST-INŽENJERING d.o.o.

Tijekom svoje dugogodišnje projektantske karijere često sam surađivao s djelatnicima tvrtke HUST d.o.o. tražeći profesionalnu tehničku pomoć pri projektiranju i odabiru multimedijalnih i audio sustava te SOS sustava.

U kontaktima sam uvijek nailazio na ljubazne djelatnike spremne za promptno preuzimanje projektnog zadatka.

Tražena tehnička rješenja sam dobivao u dogovorenim rokovima i uvijek sam bio zadovoljan kvalitetom istih.

Zbog svega navedenog sam izuzetno zadovoljan suradnjom s tvrtkom HUST d.o.o. i nadam se da će se uspješna poslovna suradnja nastaviti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Vladimir Štivčević, mag.ing.el.

Vladimir Štivčević, mag.ing.el. , NIVA KONZALTING d.o.o.

Poštovani, jako smo zadovoljni suradnjom sa vama, do sada ste nam riješili sve zahtjeve u projektima, nadam se da će se ova odlična suradnja i dalje nastaviti na obostrano zadovoljstvo!

Srdačan pozdrav!
Milan Hršak dipl.ing.el.

Milan Hršak dipl.ing.el. , ELARH PROJEKT d.o.o.

Poštovani,
Dobar dan,

Vaše kolege i njihov način rada je nešto neopisivo. Savršenstvo.
Ja nešto ovako nisam dugo video i nisam imao dugo priliku da radim sa ovakva dva profesionalca i ovakva dva majstora svog zanata.

Verujem da ih korisnici vaših usluga redovno hvale, i želim i ja da se pridružim tom timu.

Nadam se da će ova saradnja koju smo sada obnovili nastaviti i u budućnosti.

Hvala Vam još jednom.

Kind regards,
Vladimir

Vladimir, RADISSON HOTELS

# Referentni projekti:

HUST D.O.O. – Slušaj! Vidi! Doživi!

30g

Godina iskustva

7500+

Završenih projekata

30

Zaposlenih

Kontaktirajte naše stručnjake na 01 336 20 10 ili pošaljite upit na mail prodaja@hust.hr