EB-2247U

Poslovni projektor pune HD rezolucije

Neka vaše prezentacije budu savršene i u punoj HD rezoluciji uz ovo zaslonsko rješenje koje nudi svjetlinu od 4200 lumena i bežično povezivanje, kao i povezivanje zrcaljenjem zaslona.

Projektor EB-2247U nudi nevjerojatnu svjetlinu od 4200 lumena i punu HD rezoluciju te je dizajniran za prikaz slike promjenjive veličine do 300 inča, a ima i funkciju prezentacije gestama te nudi opcije spojivosti, poput dvojnog HDMI-ja i povezivanje putem bežičnog LAN-a u standardnoj ponudi.

Prikaz izvanredne kvalitete, veličine do 300 inča

Puna HD rezolucija u kombinaciji s Epsonovom 3LCD tehnologijom osigurava visokokvalitetan sadržaj s više živopisnih boja i svjetlijim slikama. HDMI spojivost jamči oštrije i jasnije prezentacije s projiciranjem slike promjenjive veličine do 300 inča.

Jednostavno postavljanje i višestruka spojivost

EB-2247U nudi širok raspon mogućnosti spojivosti, uključujući zrcaljenje zaslona, bežični LAN i dva ulaza za HDMI. I postavljanje je jednostavno, a zahvaljujući značajkama koje uključuju automatsko uključivanje, pomoć pri fokusiranju, ispravljanje trapezoidne slike i prilagođavanje platnu prezentacije se odvijaju brzo i učinkovito. Kompatibilan je sa softverom iProjection1 koji omogućuje jednostavno povezivanje s mobilnim uređajima.

Početni zaslon

Početni zaslon nudi brz i jednostavan pristup nizu korisnih funkcija, poput mogućnosti odabira izvora povezivanja. I bežično povezivanje može se olakšati putem informacija na zaslonu.

Fleksibilnost s dodanom vrijednošću

Paket softvera za projekciju na više računala koji je priložen projektoru EB-2247U omogućuje povezivanje do 50 računala i dijeljenje zaslona za projekciju putem podijeljenog zaslona, nudeći bolju ekonomičnost i fleksibilnost od ravnog zaslona.

Ključne značajke

  • Zaslon do 300 inča i sjajna kvaliteta: Puna HD rezolucija uz Epsonovu 3LCD tehnologiju
  • Budite profesionalni: Svjetlina od 4200 lumena
  • Široke mogućnosti spojivosti: Uključuje bežični LAN, zrcaljenje zaslona i dvojni HDMI
  • Fleksibilna interakcija: Funkcija podijeljenog zaslona i projekcije na više računala
  • Dug radni vijek žarulje: Do 12.000 sati u štedljivom načinu rada