Komunikacijska rješenja za sobe za sastanke i konferencijske prostore

Projektiranje audio sustava – Prodaja uređaja za audio sustave

Iskustvo

Rješenja

Podrška

Vaša Priča, Naša Tehnika – AV Usluge Po Vašoj Mjeri!

Projektiranje – prodaja
montaža –  puštanje u rad
testiranje – servis i održavanje
AV sustava i uređaja!

Rješenja za sastanke prilagođavaju se kako bi omogućila jasnu komunikaciju i jednostavnu implementaciju u bilo kojoj vrsti soba za sastanke. Parlé™ mikrofoni dinamički prate i miješaju glasove bez potrebe za postavljanjem dodatnih mikrofona , a zvučnici Desono™, usklađeni s kompaktnom tehnologijom PoE+ pojačanja, optimizirani su za reprodukciju ljudskog govora. Biamp Launch brine se za ostalo s procesom otkrivanja uređaja i podešavanja jednim dodirom.

Mali prostori

Male konferencijske sobe su mjesta gdje vaši timovi obavljaju posao. Ovo rješenje stvara fleksibilne prostore za vaše male timove kako bi produktivno radili i jasno komunicirali, omogućavajući kolegama da se ne brinu o tehnologiji sobe kada je vrijeme za ozbiljan rad.

Srednji prostori

Kako sastanci rastu po veličini i važnosti, održavanje sastanaka i sudionika usredotočenima na zadatak postaje sve zahtijevnije. Mikrofoni Parlé osiguravaju da se svaki glas čuje čisto i jasno zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj sposobnosti praćenja sudionika po cijeloj sobi.

Veliki prostori

Kvaliteta zvuka ne bi trebala biti kompromitirana u vašim najvažnijim prostorima. Tesira rješenja lako rješavaju akustične izazove i mogu se skalirati na ekonomičan način, pružajući najvećim prostorijama u objektu istu jasnoću kao i najmanjima. Takav sustav pruža veliku fleksibilnost kod upravljanja.

Multimedijalni sustavi koji rješevaju sljedeće izazove…

Ovakvi sustavi za sastanke rješavaju niz izazova koji se mogu pojaviti u konferencijskim prostorima i sobama za sastanke. Evo nekoliko glavnih poteškoća koje takvi sustavi mogu riješiti:

#1

Komunikacijski izazovi

Jasna komunikacija ključna je za uspješne sastanke. Ovi sustavi omogućuju jasnu i čistu komunikaciju, eliminirajući smetnje i osiguravajući da se svaki sudionik jasno čuje.

#2

Poteškoće s instalacijom

Postavljanje opreme za sastanke može biti složeno i zahtjevno. Sustavi poput ovih pružaju jednostavna rješenja koja omogućuju brzo i lako postavljanje, čime se štedi vrijeme i novac.

#3

Nedostatak kompatibilnosti

Korištenje različitih uređaja i platformi za komunikaciju može dovesti do problema s kompatibilnošću. Ovi sustavi pružaju integrirana rješenja koja podržavaju različite platforme i uređaje, omogučujući kvalitetnu komunikaciju.

#3

Tehnički izazovi tijekom sastanka

Tehnički problemi poput lošeg zvuka ili loše kvalitete slike mogu ozbiljno ometati tijek sastanka. Ovi sustavi osiguravaju visoku kvalitetu zvuka i slike, minimizirajući moguće tehničke poteškoće tijekom sastanka.

Kontaktirajte naše stručnjake na 01 336 20 10 ili pošaljite upit na mail prodaja@hust.hr

Kontaktirajte naše stručnjake na 01 336 20 10 ili pošaljite upit na mail prodaja@hust.hr