For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Sustav rezervacija

Rješenje za: sobe za sastanke, konferencijske dvorane, predavaonice, dvorane, učionice, sportske centre

Višejezični sustav rezervacija za:
sobe za sastanke, konferencijske dvorane, predavaonice, dvorane, učionice, sportske centre kao i sva druga mjesta za sastanke.

Nije potrebno stručno znanje jer je instalacija brza i jednostavna. Rezervacija sobe ili dvorane odrađuje se izravno na touch displayu, računalu ili mobilnom uređaju putem Outlooka, MS Office 365, MS Exchange ili Google Apps for Work aplikacije.

Pametne kuće

SystemOne nudi jednostavno upravljanje svim integriranim sustavima putem aplikacije na touch displayu, mobilnog uređaja, televizora ili daljinskog pristupa povezanog na internet. Cjelokupna integracija temelji se na modernom tehnološkom i softverskom rješenju koje omogućuje sigurnu razmjenu podataka između pojedinih proizvoda i sustava.

SystemOne automatizira i kontrolira sve tehnologije kroz jednu aplikaciju. Tako se eliminira velika količina zasebnih rješenja različitog dizajna i grafičkih stilova. SystemOne pruža nekoliko standardnih opcija konfiguracije te vrlo jednostavna proširenja za nove tehnologije i uređaje u budućnosti.

Integracija sustava i automatizacija

Kako je na tržištu sve više modernih tehnoloških sustava i uređaja, ponuda sustava za kućnu automatizaciju je zaista široka. Danas možete kupiti bilo što – od bežičnog audio sustava i pametnih žarulja do kuhala kojim upravlja telefon. San moderne osobe, pomislili biste. Proizvodi dolaze s vlastitom aplikacijom za mobilne uređaje i kompatibilni su sa svim uobičajenim operativnim sustavima. Međutim, nisu međusobno kompatibilni što u praksi to znači da što više pametnih proizvoda imate kod kuće, imat ćete još više posla svaki put kada poželite otići ili se vratiti kući.