EB-536WI

Short trow projektor

Ovaj svestrani interaktivni projektor savršen je za visokokvalitetne prezentacije u učionicama i malim prostorijama za sastanke

Projektor EB-536Wi pruža slike vrhunske kakvoće i niz dodatnih značajki kao standard koji korisnicima omogućuje više za uloženi novac. Ovaj svestrani projektor savršen je za učionice i male prostorije za sastanke te se može postaviti na zid ili strop. Ima i niz interaktivnih značajki, uključujući i olovku za brzu sinkronizaciju za precizno pisanje, koje su odmah dostupne za korištenje.

Visoka kvaliteta slike

Opremljen našom 3LCD tehnologijom, EB-536Wi pruža vrhunsku kvalitetu, svijetle slike i preciznije boje. Slika je vidljiva čak i u osvijetljenim prostorijama, zahvaljujući jednakom izlaznom snopu bijelog i svjetla u boji. Detalji slike su jasni zahvaljujući visokom omjeru kontrasta, a naša nova leća kratkog dometa pruža oštrije slike i poboljšani fokus.

Veća isplativost

Žarulja u projektoru EB-536Wi sad osigurava do 10.000 sati rada u eko načinu rada. Projektor čak i štedi energiju tijekom prezentacija automatski podešavajući izlazni snop svjetla, ovisno o sadržaju. Funkcija zamrzavanja slike i tona zaustavlja prezentaciju i prigušuje žarulju za 70 % da bi se uštedjela energija ako projektor nije u upotrebi. Ugrađeni zvučnik od 16 W na projektoru znači da se audiosadržaj može reproducirati izravno putem projektora, bez potrebe za dodatnim vanjskim zvučnicima. Ulaz za mikrofon projektor pretvara u PA sustav, što znači da se govornici mogu jednostavno čuti u učionici.

Interaktivnost za jednostavno korištenje

Instalacija bez upravljačkih programa i automatska kalibracija postavljanje projektora EB-536Wi čine brzim i jednostavnim. Projektor EB-536Wi ima interakciju pomoću dvije olovke, što znači da dvoje korisnika može unositi bilješke istovremeno preko cijelog zaslona koristeći zasebne značajke1. Interaktivne olovke sad se i brže sinkroniziraju i preciznije su te omogućuju besprijekorno, precizno pisanje. Softver Easy Interactive Tools (jednostavni interaktivni alati) korisnicima omogućuje širok niz interaktivnih značajki.

Ključne značajke

  • Izvanredna kakvoća slike: Epsonova 3LCD tehnologija prikazuje svjetlije slike i preciznije boje
  • Jednako visok izl. snop bijelog i svjetla u boji: Zaslon se jasno vidi čak i u osvijetljenim prostorijama
  • Jasniji detalji: Povećani omjer kontrasta od 16.000 : 1
  • Kratki raspon dometa oslobađa radni prostor: Projicira veću sliku na kraćoj udaljenosti
  • Dulji vijek trajanja žarulje znači nizak trošak: 10.000 sati u eko načinu rada/5000 sati u uobičajenom načinu rada