Akustični zidni, stropni i 3D paneli Phonolook

apsorbiraju zvuk, stvoreni su za smanjivanje odjeka u unutarnjim prostorima i jamče najbolju akustiku
[fusion_youtube id=”hd_qT5OD1ug” alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”true” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Poboljšajte akustiku i kvalitetu zraka uz TheBreath apsorbere:

Akustični zidni, stropni i 3D paneli

The Breath akustični panel

Akustični paneli – Jednostavna i revolucionarna tehnologija za unutarnje okruženje i zdravlje ljudi

U novom dizajnu kao i u preuređivanju unutarnjih prostora važno je uzeti u obzir akustiku. Osim toga važno je povećati i kvalitetu zraka prisutnu unutar samog prostora. TheBreath akustični zidni, stropni i 3D paneli osiguravaju smanjenu koncentraciju onečišćujućih tvari u zraku kako bi se zaštitilo zdravlje prisutnih osoba.

Novi način udobnosti – 3D akustični paneli


3D akustični paneli

Quadro

Nova Phonolook 3D linija akustičnih panela koristi fine tkanine iz svijeta dizajna interijera.

Realizirani na osnovi standardnih panela linije Solution 3D Phonolook panele karakterizira reljefna tkanina.  Tkanina daje oblik i volumen pri čemu paneli zadržavaju svoje glavne funkcije u zvučnoj apsorpciji.

Zahvaljujući posebnoj tehnici izrade, paneli prekriveni 3D tkaninama omogućuju vam da ukrasite luksuzne lokacije kao što je na primjer hotelska industrija, s jedinstvenim stilom i na sofisticirani način.

Dostupno je 5 vrsta 3D tkanina u različitim bojama.

 3D linija akustičnih panela

Rettangolo

Izvrsnost u detaljima i inovativna tehnika tkanja.

Novu Phonolook 3D liniju akustičnih panela karakterizira fina moderna tkanina koja se često koristi u svijetu dizajna interijera.

Realizirani na osnovi standardnih akustičnih ploča linije Solution 3D Phonolook panele karakterizira reljefna tkanina. reljefna tkanina daje oblik i volumen pri čemu paneli ujedno zadržavaju svoje glavne funkcije u zvučnoj apsorpciji.

Zahvaljujući posebnoj tehnici izrade, paneli prekriveni 3D tkaninama omogućuju vam da ukrasite luksuzne lokacije na sofisticirani način, kao i poslovnu i hotelsku industriju, a sve s jedinstvenim stilom.

Dostupno je 5 različitih vrsta 3D tkanina i boja.

3D linija akustičnih panela

3D Tkanine

Phonolook 3D akustične panele karakterizira vrlo posebna reljefna tkanina.

Tkanina je od 100% vatrootpornog poliestera u potpunosti izrađena u Italiji. Zahvaljujući posebnom trodimenzionalnom pletenju čini panele jedinstvenim u svojoj vrsti, dajući im oblik i volumen.

Akustični 3D paneli unose eleganciju u okruženje, poslovni svijet i hotelijerstvo, ujedno zadržavajući glavnu funkciju apsorbiranja zvuka.

Postoji 5 različitih vrsta tkanina – CASTORE, GINGER, GEMMA, CUBE, GAMMA. Sve tkanine se mogu izraditi u različitim bojama.

3D Tkanine

Modularni Design paneli – savršeni sklad između ljepote i udobnosti

modularni akustični panel

Quadro

Quadro je zvučno-apsorbirajući panel linije Phonolook Design. Četvrtastog je oblika, promišljen kako bi se riješio problem odjeka u zatvorenim prostorima s malo namještaja.

Zahvaljujući svom obliku, također može estetski igrati u različitim kontekstima nudeći mnogobrojna rješenja sastava i primjene.

Kao i druge akustične panele u asortimanu, karakterizira ga elegancija prošivenog ruba.

Akustični panel Quadro je izrađen od drvenog okvira, ima jezgru od poliesterskih vlakana i Trevira CS tkaninu s obje strane.

U izboru su dvije različite teksture tkanine, a panel se može ugraditi na zid ili strop što omogućuje stvaranje beskrajnih kompozicija.

modularni akustični panel

Rettangolo

Rettangolo je modularni akustični panel za apsorbiranje zvuka iz linije Phonolook Design. Dizajniran je za smanjenje odjeka u zatvorenom prostoru. Zahvaljujući posebnom izduženom obliku daje kreativnost okruženjima i može se estetskim karakteristikama prilagoditi bilo kojem kontekstu.

Elegantan element obruba daje panelu dašak stila i može se proizvesti u različitim veličinama.

Rettangolo je izrađen od 100% poliesterskog vlakna s drvenom jezgrom, može se montirati na zid ili strop, ovisno o vašim željama.

Akustični panel Rettangolo može se ugraditi u strop čeličnim kablovima, magnetima  ili jednostavno objesiti na zid poput slike. Na zahtjev je moguće ispisati tkaninu panela na pisaču visoke rezolucije.

modularni akustični panel

Triangolo 

Triangolo je panel iz linije Phonolook Design s jednakostraničnim oblikom trokuta koji apsorbira zvuk. Stvoren je da umanji dosadan problem odjeka prisutan u zatvorenim prostorima.

Zahvaljujući trokutastom obliku, u stanju je stvoriti estetske trikove, geometrije i kompozicije koje su uvijek originalna rješenja.

Elegantan završetak prošivenog ruba dodaje klasičan dodir panelu. Triangolo se sastoji od drvenog okvira, obloženog poliesterom i tkaninom Trevira CS.

Na zahtjev, moguće je ispisati tkaninu panela na pisaču visoke rezolucije. Triangolo panel može se realizirati obostrano i u dvije različite boje tkanine.

Ploča je s obje strane obložena tkaninom.

modularni akustični panel

Esagono

Sa svojim originalnim šesterokutnim oblikom, Esagono nudi visoke performanse apsorpcije zvuka, učinkovito suzbijajući pojave odjeka u zatvorenim prostorima. Esagono panel linije Phonolook Design može se ugraditi na strop ili zid.

Panel je dostupan u dvije standardne veličine ili u mjerama prema potrebama vašeg projekta. Elegantan završetak prošivenog ruba daje profinjeni dizajn panelu.

Esagono je izrađen od drvenog okvira, s jezgrom od poliesterskog vlakna i obložen je Trevira CS tkaninom na obje strane, prilagodljivom na zahtjev. Panel se može proizvesti u dvije različite teksture tkanine kako biste svojim projektima dodali dodir originalnosti.

modularni akustični panel

Ottagono

Panel je izrađen u dvije standardne veličine, ali možete zatražiti prilagođenu veličinu prema potrebama vašeg projekta. Šav na završetku rubova panela donosi eleganciju i mekani trodimenzionalni efekt.

Ottagono je opremljen jezgrom od poliesterskog vlakna zatvorenom u drveni okvir i obloženom tkaninom  Trevira CS s obje strane. Na zahtjev, tkanina panela može se individualno prilagoditi na pisaču visoke rezolucije. Panel se također može proizvesti u dvije različite teksture tkanine kako bi svaka ugradnja bila jedinstvena.

Ottagon akustični panel

Cerchio

Cerchio je element linije Phonolook Design sa stilskim kružnim oblikom koji apsorbira zvuk. Dizajniran je za smanjenje dosadnih pojava odjeka u zatvorenim prostorima. Pojavljuje se i kao elegantan komad namještaja koji se koristi u restoranima, otvorenom prostoru, teretanama, pabovima, privatnim kućama, kinima i kazalištima. Može se postaviti na strop ili zid ovisno o potrebama.

Panel je dostupan u dvije standardne veličine, ali također se može prilagoditi potrebama vašeg projekta. Cerchio je izrađen u Italiji zahvaljujući iskustvu i vještini najboljih zanatskih radnika. Unutarnji Cerchio okvir koji sadrži poliestersku jezgru može biti od odabranog drveta. Na zahtjev, moguće je ispisati tkaninu panela na pisaču visoke rezolucije. Platno koje pokriva panel s obje strane može se odabrati u dvije različite vrste tkanina kako bi svaki projekt bio jedinstven.

Cerchio akustični panel
Akustični paneli

Quadro

Quadro je zvučno-apsorbirajući panel kvadratnog oblika s karakterističnim profilom s oštrim rubovima pod kutovima 90°. Quadro panel sastoji se od čeličnog ili drvenog okvira i jezgre koja apsorbira zvuk izrađene od 100% poliesterskog vlakna, prekrivena tkaninom u Trevira CS bez šavova.

Na zahtjev, tkanina se može ispisati inkjet tehnologijom.

Quadro se može pričvrstiti na zid ili strop pomoću čeličnih kabela u ovjesu ili pomoću magneta.

Quadro akustični panel

Triangolo

Triangolo je zvučno-apsorbirajući panel trokutastog oblika sastavljen od drvenog okvira i 100% poliesterskog vlakna, prekriven Trevira CS tkaninom bez šavova prilagodljivom na zahtjev.

Njegov trokutasti oblik s oštrim kutovima koji karakteriziraju Phonolook Solution liniju. Idealan je za stvaranje vrlo kreativnih i uvijek originalnih kompozicija koje se mogu prilagoditi bilo kojem okruženju.

Može se ugraditi na zid ili strop pomoću čeličnog kabela u ovjesu ili pomoću magneta u glasnim okruženjima.

Triangolo akustični panel

Rettangolo

Rettangolo je panel za apsorbiranje zvuka pravokutnog oblika. Sastavljen je od metalnog ili drvenog okvira, jezgre od 100% poliesterskog vlakna, prekriven tkaninom Trevira CS s jedne strane i bez šavova.

Panel Rettangolo sa svojim izduženim oblikom, posebno je prikladan za ispravljanje problema s odjekom u vrlo velikim okruženjima.

Može se instalirati na zid ili strop pomoću čeličnih kabela ili magneta. Panel Material, kao i svi elementi serije Phonolook Solution, ima profil s oštrim rubovima pod kutom od 90 ° koji daje poseban karakter svojim modernim i čistim linijama.

Rettangolo akustični panel

Esagono

Esagono je akustični panel koji karakterizira šesterokutni oblik s kutnim oblogama. Navedeno ga čini idealnim elementom za sastavljanje beskonačnih kombinacija različitih boja i formata.

Panel je sastavljen od drvenog okvira i jezgre koja apsorbira zvuk, izrađene od 100% poliesterskog vlakna. Fina Trevira CS tkanina bez šavova, prekriva jedno lice i rubove ploče, uz mogućnost prilagodbe tintnim tiskom što ovom elementu daje apsolutno originalan identitet.

Esagono se može postaviti na zid ili strop pomoću čeličnih kabela ili magneta što zajedno s oblikom daje idealno rješenje odjeka u vrlo velikim okruženjima.

Esagono akustični panel

Ottagono

S tkaninom Trevira CS bez šavova, Ottagono nudi dizajn koji je uvijek jedinstven i originalan, možete se igrati s geometrijskim kombinacijama i mnogim bojama dostupnima u asortimanu.

Tkanine u svijetlim bojama mogu se dodatno prilagoditi prilikom tiska.

Ottagono akustični panel

Cerchio Solution

Cerchio akustični panel iz linije Phonolook Solution kružnog oblika savršeno apsorbira zvuk.

Presvučen Trevira CS tkaninom, Cerchio panel je dostupan u dvije standardne veličine. Na zahtjev može biti izrađen u bilo kojoj veličini.

Zbog navedenih opcija nudi beskrajne mogućnosti konfiguracije za vaše zidove ili stropove.

Jednostavan je za montiranje pomoću čeličnih kablova ili magneta kružnog oblika. Cerchio daje karakter i lakoću prostoru zahvaćenom problemom odjeka.

Tkanina se na zahtjev može prilagoditi različitim načinima ispisa.

Cerchio Solution akustični panel

Primjena kod spuštenih stropova

Akustični paneli za spuštene stropove

Primjena kod spuštenih stropova

Paneli Quadro+ 57,5 x 57,5 cm idealni su za primjenu na spuštene stropove u zamjenu za neke tradicionalne panele korištene u ovoj aplikaciji.

Osim što daju raznolik i originalan estetski učinak, omogućuju postizanje optimalne razine apsorpcije zvuka uz brzu i jednostavnu instalaciju.

QUADRO+ akustični paneli za spuštene stropove

Paneli QUADRO+ optimalno se primjenjuju umjesto uklonjenih panela, poboljšavajući akustičke performanse okoline u kojoj interveniraju. Paneli se proizvode s posebnim kopčama na dvije suprotne strane okvira što jamči brzinu i jednostavnost ugradnje.

Debljina 7 cm 
Kada je nužna apsorpcija zvuka, a istovremeno želite dati snažan i inovativan karakter okolišu, možete odabrati Phonolook QUADRO+ ploče debljine 7 cm.

Debljina 5 cm 
Za osjetljivo poboljšane performanse apsorbiranja zvuka moguće je odabrati ploče Phonolook QUADRO+ debljine 5 cm, koje stvaraju originalne arhitektonske efekte u primjeni na postojećem spuštenom stropu.

Debljina 3 cm
Debljina ploče od 3 cm nudi laganu i elegantnu varijantu

Sustav pričvršćivanja za ispravnu ugradnju

Kit za pričvršćivanje čeličnim kablovima obloženim plastikom idealan je u slučaju da želite objesiti PHONOLOOK ploče na strop.

Ovo rješenje, koje se tradicionalno najviše koristi, ujedno je i najviše naznačeno sa akustičkog stajališta.

Vješanje ploča između 15 cm i 45 cm od stropa osigurava apsorpciju zvuka na obje strane povećavajući površinu koja apsorbira zvuk i smanjuje odjek.

Za sve one situacije u kojima želite objesiti PHONOLOOK panele na zid ili strop, ova vrsta instalacije jamči estetski elegantno rješenje.

Ako želite objesiti PHONOLOOK panele izravno na zid kao sliku, možete upotrijebiti kit za pričvršćivanje s “L” nosačima – dostupan za panele linija Phonolook Solution i Phonolook 3D.

Provjerite i druga najnovija rješenja koja nudi Muzika i to:

muzikaito.hr/instore-radio-i-mirisni-marketing/

Svim klijentima osiguravamo neophodno održavanje!