HUST projektantska rješenja

Svjesni smo toga da svaka industrija ima jedinstvene potrebe. Audio, video i SOS sustavi nisu iznimka. Svaki projektirani sustav zahtjeva rješenja koja su dovoljno dobra i dovoljno fleksibilna da odgovaraju na sve rastuće potrebe. Bez obzira na Vaše interesno područje, znamo da Vam je potrebna kvalitetna i pouzdana oprema koja je spremna na svaki izazov.

Sigurno ne biste održavali koncert u sobi za sastanke ili sastanak dviju osoba u velikoj konferencijskoj dvorani, zar ne? U većini slučajeva, audio i video potrebe određuju se prema veličini i namijeni te funkciji određenog prostora, od malih prostorija za kolaboraciju sve pa sve do višenamjenskih prostora primjerice velikih korporativnih objekata. HUST ima rješenja za Vas!

Svaka funkcija u poslovanju ima jedinstvenu perspektivu o svojim potrebama. Pozivamo Vas da zajedno s nama dođemo do rješenja za Vaše želje i potrebe. Bez obzira na vašu ulogu, HUST d.o.o. je tu da bi Vi poboljšali komunikaciju te ojačali vezu sa svojim kupcima, zaposlenicima i krajnjim korisnicima.

Naše stručno i visoko educirano osoblje rado će Vam izraditi potpuno neobvezujuću kompletnu projektnu dokumentaciju s tehničkim nacrtima, shemama, troškovnicima i opisima sustava.

Opseg područja projektiranja:

Audio, video te audio konferencijska ili video konferencijska rješenja, EN 54 sustavi ozvučenja, IP televizija, Digital Signage sustavi, sustavi induktivnih petlji, SOS pozivna signalizacija,.. – sva rješenja se odnose i na privatne kao i na javne građevine.

Vrijednost dobrog audio konzultanta

Dobar zvuk i dobra slike ne događaju se sami od sebe!

Svaki zadatak koji zahtjeva kvalificirane profesionalce za uspješnu provedbu plana/projekta nešto je što ne biste trebali odraditi sami. U slučaju kada se radi o sustavima multimedije, audio/video konzultant je vješt stručnjak koji razumije cijeli proces dizajniranja zvuka, zvučne pozadine, video projekcija i kontrole.

Dobar zvuk se ne događa! Za dobar zvuk vrlo je važno uključiti prave stručnjake u proces stvaranja projekta ozvučenja i pozadinske glazbe. Ako postoji mogućnost, dobro je konzultirati se u ranoj fazi koncepta i dizajna projekta. Sve želje ili ideje korisnika mi kao stručni audio/video konzultanti možemo izrealizirati.

Primjer “budget friendly” rješenja za urede, komercijalne poslovne prostore, domove i slično.

Centralna audio jedinica audio uređaja s 8 pojačala, 4 AM/FM tunera, web serverom za upravljanje preko IP adrese putem bilo kojeg web preglednika, ..

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=ouCnDl1oG6I” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Mogućnosti i opcije

S obzirom da poznajemo najnovije trendove u audio/video i IT industriji, dobar multimedijski doživljaj nam u konačnici nije teško proizvesti. Kako bi olakšali i pojednostavili sami projekt potrebna je kvalitetna priprema kao što su uvid u tlocrt i presjeke samog prostora, vrstu materijala u prostoru, primarnu namjenu prostora, … i sl. Nakon odgovora na nekoliko bitnih pitanja lako se izradi više različitih opcija i modela (ugradbeni / nagradni zvučnici, subwooferi, ugradna/nadgradna projekcijska platna, projektori, audio konferencijski sustavi, video konferencijski sustavi, ..)

U nastavku dio izdvojenih referentnih radova; jedan mali dio HUST rješenja – od idejnoga rješenja, projektne dokumentacije do same isporuke i implementacije opreme i cjelovitih sustava.