UNIVOX PLS-700

SNAŽNO POJAČALO INDUKTIVNE PETLJE

ZA POVRŠINE DO 1800 m²

Opis:

Univox PLS-X5 je pojačalo induktivne petlje izuzetne snage koje je u stanju isporučiti 25Ampera RMS (65App) na 47Vpp. Pojačalo je namjenjeno stvaranju induktivne petlje na površinama do 1800m² zavidne čistoće i jasnoće koja se i očekuje od uređaja ove namjene. Robusno 19“ rackmount kučište, konvencionalno hlađenje, zaštitni sklopovi, .. sve su to jamstva izuzetne kvalitete i pouzdanosti UNIVOX pojačala.

Snažna izlazna struja PLS-700 pojačala omogućava korištenje raznih konfiguracija pri slaganju i dizajnu petlje što daje dodatnu fleksibilnost i omogućava pokrivanje signalom induktivne petlje velikih površina (do 1800 m²) i/ili kompenzaciju gubitaka signala uzrokovanog metalnim površinama i materijalima na objektu.

Maksimalna površina pokrivenosti induktivnom petljom:

  • – 4 paralelne višestruke petlje: do 1800 m²
  • – Perimetar 1:1 – 1:3 do 700 m²

Inženjerska jednostavnost

Jednostavnost pri dizajniranju pojačala induktivnih petlji je prisutna u UNIVOX-u kao tradicija još od 1965 godine. PLS serija nije izuzetak, dizajnirana da olakšaju i pojednostavljeni odabir opreme, dizajn induktivne petlje i instalacijski proces. Sva pojačala u seriji omogućavaju kvalitetan rad u jednostrukim petljama, dvostrukim petljama koristeći 2,5mm² kabel. Instalacijom dvojezgrenog višežilnog kabela instalater nema preveliku brigu oko kalkulacije impedancija kabelskih trasa i uvijek ima fleksibilnost izmjene unutar sustava, a zavisno od isporučenih performansi na način:

– odabir pojačala (definira osnovnu potrebnu snagu koju će biti dostupna sustavu)

– spajanje samo jedne kabelske jezgre – standardna metoda povezivanja

– spajanje 2 kabelske jezgre u paralelu (ekvivalent presjeku kabela od 5 mm²)

– spajanje / povezivanje 2 pojačala (udvostručuje se snaga sustava)

Ugrađena fleksibilnost i pretpostavka da se niti jedan osnovni zakon fizike nije prekršen instalateri i krajnji korisnici mogu biti sigurni da će dobiti kvalitetan i pouzdan sustav induktivne petlje bez potreba za digotrajnim mjerenjima i kalkulacijama.

Dual Action AGC

Prilikom aktivacije pojačalo vrši analizu audio signala na ulazu pojačala, AGC-a (Automatic Gain Control), pretpojačala, pojačala. Pomoću naveden funkcijer pojačalo je u stanju detektirati koji dio sustav je operativan, a koji je eventualno u kvaru. Ugrađeni generator signala kao dio samoispitivanja sustava može se koristiti za podešavanje nivoa izlaznog signala ako npr. na pojačalu nemamo spojen nikakav izvor zvuka.

Karakteristike:

– Loop Drive Voltage: 47Vpp

– Loop Drive Current: 25Arms (125ms 1kHz sine wave) / 65App, 0.06Ω

– Frekventni odaziv: 100Hz-5kHz (±3dB)

– Distorzija: < 1% THD

– Dual Action AGC: Dinamički raspon: > 50-70 dB (+1.5 dB)

– Attack time: 2-5 ms, Release time: 0.5-20 dB/s