Naziv projekta: Fun Park Mirnovec
Lokacija: Biograd na Moru, Hrvatska
Datum instalacije: Kolovoz, 2017

Opis:

Fun Park Mirnovec je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji.

Zadatak i odabir opreme audio sustava:

Za postizanje savršene kombinacije zabave za vrijeme raznih događanja te razgovjetnosti i razumljivosti govora kada je ona potrebna koristili smo opremu renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Apart, Biamp, TOA te Coomunity Professional Loudspaekers.

Svi vanjski zvučnici su ispručeni s odgovarajučom IP zaštitom kako ne bi bilo problema sa soli u zraku zbog blizine mora. Zvučnici koji izgledaju kao malene gljive TOA GS302 savršeno se uklapaju u krajobraz te neprimjetno gledateljima pružaju ugodnu pozadinsku glazbu dok odmaraju od razih atrakcija. COMMUNITY DS5 zvučnici izuzetne iskoristivosti, a malih dimenzija pružaju iznimno puni zvuk za nezaboravan doživljaj u parku. APART MASK 6T zvučnici pružaju savršeni sklad dizajana i ugodne glazbe unutar restorana.

Kontrola i upravljanje:

Kontrola svih sustava odvija se putem BIAMP interaktivnog sučelja. Kada je to potrebno korisiti se softvera instaliranim na računalo gdje svaki korisnik svog dijela dvorane kontrolira zasebnu zonu sukladno dodijeljenim ovlastima koji su određeni njihovim korisničkim imenom i lozinkom.

Modularnost sustava:

Sustav ozvučenja je modularnog tipa te je u budućnosti lako proširiv kako na samoj trenutnoj lokaciji tako i na izdvojenim mikrolokacijama putem lokalne LAN mrežne infrastrukture te je spoj iznimne kvalitete, sofisticiranosti, svestranosti i modernog dizajna.

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CM6E, CMBB, MASK6TW
Aktivna oprema: REVAMP4240T, PA2240BP, PCR3000RMKIII, PMR4000R, MIC-PAT4

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AVB AI, TESIRA EX-LOGIC
Kontrola: BIAMP DAVINCI, CANVAS, OLED TEC1s

COMMUNITY:
Zvučnici: DS-5

TOA:
Zvučnici: GS-302

HUST:
Audio oprema: Paneli napajanja sa sekvencijalnim uklopom, atenuatori AT608T, panel prisilnog uklopa PPU02,
SOS pozivna signalizacija: BIS SOS C1T, BIS-TPR SOS T, BIS-SS 01CBT