Naziv projekta: Caffe Bar Potter
Lokacija: Zabok, Hrvatska
Datum instalacije: Lipanj, 2017

Opis:

“Šuma, priroda, mistika, to je bila ideja vodilja pri uređenju i dobili smo ovu urbano-mističnu priču. Stablo u kafiću rađeno je po narudžbi, lampe također, sa svime time na umu moralo se dogoditi da i zvuk bude kao iz bajke“.

Sustav ozvučenja:

Za postizanje savršenog ugođaja zvuk je iznimno bitan. Kako ne bi samo isporučili veliku količinu decibela u omanjem prostoru postavili smo pomno birane zvučnike iznimno dobrih karakteristika, od ugradni stropnih 2-way zvučnika s 8“ bas jedinicom – CMX20T, pa do nadgradnih 2-way MASK6 zvučnika koji se upotpunjuju u kombinaciji s APART aktivnim i COMMUNITY pasivnim nisko-tonskim zvučnicima (subwoofer) te sustav kao takav izuzetno kvalitetno pokriva cjelokupan zvučni spektar.

Audio limitacija:

S obzirom da sustav mora zadovoljiti zakonsku normu ugrađeni su višezonski audio limitatori te je sustav limitiran na maksimalnih 65dB. Podešavanje glasnoće se vrši kroz nekoliko različitih zona i za to su odabrana višezonska pojačala s pretpojačalom – CONCEPT1, u kombinaciji s izdržljivim, robusnim, konvencionalno hlađenim pojačalima – CHAMP4.

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CMX20T, CM6T, MASK 4T, MASK 6T, SUB-A165
Aktivna oprema: CONCEPT1, CHAMP4, PMR4000R, PCR3000RMKII

COMMUNITY:
Zvučnici: DS-8SUB