EB-L12000Q

Laserski instalacijski projektor

EB-L12000Q je prvi industrijski 3LCD projektor s 12.000 lumena i nativnom rezolucijom 4K¹

EB-L12000Q nudi nevjerojatnu rezoluciju i mnoštvo značajki koje uvelike pogoduju sektoru iznajmljivanja i instalacije, kao što je kompatibilnost unatrag s lećama i zamjenjive pločice sučelja. To je sjajan dodatak u asortimanu jer je predviđen za korištenje na događajima, festivalima, atrakcijama za posjetitelje, velikim auditorijima, sajmovima i trgovačkim centrima kao i u korporativne i obrazovne svrhe.

Uđite u svijet projekcije s puno detalja uz Epsonov prvi nativni 4K projektor, koji besprijekorno radi s postojećim Epson lećama. EB-L12000Q sadrži nativni 4K panel razvijen za 4K rezoluciju pri 3840×2160 piksela, za projekcije više kvalitete od UHD-a.

Epsonov projektor s najvišom rezolucijom

EB-L12000Q prvi je industrijski 3LCD projektor s 12.000 lumena i nativnom rezolucijom 4K¹. Kompatibilan je sa standardnim Epson 4K-kompatibilnim lećama koje se koriste na projektorima iz serije EB-L1000 i EB-L20000U.

Jednostavna instalacija

Toliko je lagan, kompaktan i jednostavan da ga može prenositi i instalirati jedna osoba. EB-L12000Q omogućuje instalaciju od 360 stupnjeva i može projicirati iz svih kutova, kao i u okomitom načinu. Može se koristiti zajedno s Epsonovim softverom za profesionalne alate za projektore za postavljanje instalacija s više jedinica i iskoristiti prednosti naprednih tehnika kao što su pretapanje rubova i mapiranje projekcija.

Minimalno održavanje

Uz jamstvo od pet godina ili 20.000 sati, u kombinaciji s ugrađenom samostalnom rekalibracijom, ove projektore možete jednom instalirati i više o njima ne morate brinuti. Ugrađena kamera omogućuje daljinsko podešavanje i rješavanje problema.

Pouzdanost

Čelično kućište i hermetički optički sustav štite od prašine i dima, što ga čini prikladnim za najteža okruženja i najteže poslove iznajmljivanja. EB-L12000Q može se također s pouzdanjem ugraditi u područja kojima je teško pristupiti.

Ključne značajke

  • Sjajne, detaljne, jarke slike: Prvi industrijski 3LCD projektor s 12.000 lumena i nativnom rezolucijom 4K¹
  • Lagan i kompaktan: Mala, lagana jedinica koja se lako uklapa u postojeća postrojenja
  • Velika pouzdanost: Petogodišnje jamstvo od pet godina ili 20.000 sati rada
  • Jednostavna ugradnja: Jednostavan pa ga može prenositi i ugraditi jedna osoba.
  • Konstrukcija otporna na prašinu: Kućište sa zatvorenim optičkim motorom osigurava izdržljivost