EB-L1075U (CRNI)

Zapanjujuća kvaliteta slike

Oživite zbivanja laserskom projekcijom koja privlači pažnju jarkim, detaljnim i živopisnim slikama. Kvaliteta slike zapanjujuća je s čistim svijetlim bojama, visokim kontrastom, živopisnim detaljima, definiranim sjenama i dubokim tamnim bojama. Ovo se ostvaruje pomoću Epsonove 3LCD tehnologije za jednaki intenzitet izlaznih snopova bijele i svjetlosti u boji (CLO), svjetline od 7000 lumena, WUXGA rezolucijom, 4K poboljšanjem, laserskim izvorom svjetlosti izvornim kontrastom s omjerom 2000:1.

Slobodna ugradnja

Neupadljivi, crni dizajn s čistim linijama i tišom ventilatorom omogućuje neprimjetno uklapanje u razne vrste okruženja: od turističkih atrakcija do učionica, muzeja i prostorija za sastanke. Fleksibilnost ugradnje od 360 stupnjeva i tehnologija slobodnog nagiba omogućuju postavljanje na teško dostupna mjesta i projiciranje u svim smjerovima.

Podržava Epsonove promjenjive leće

U prodaji je dostupno i samo kućište EB-L1075U što korisnicima ostavlja otvoren širok izbor dodatnih leća. Fleksibilni pristup nudi korisnicima korištenje najpogodnije leće u svakom scenariju, za razliku od ostalih konfekcijskih ponuda. Dostupno je 12 promjenjivih Epson leća s namjenom projiciranja na većim i manjim udaljenostima. Uz odabir leće ELPLM08 također je dostupan višenamjenski paket za one kojima je potrebno projektorsko rješenje bez ograničenja.

Ključne značajke

  • Jednostavno, jednokratno postavljanje: Postavljanje gotovo bilo gdje. Sloboda projekcije u 360 stupnjeva
  • Podrška za leće: Podržava široku ponudu promjenjivih Epson leća
  • Unaprijeđeni dizajn: Jednostavan, čist, kompaktan i diskretan dizajn. Crna verzija.
  • Kvaliteta slike: 7000 lumena, 4K poboljšanje, CLO, 3LCD, omjer prirodnog kontrasta 2000:1
  • Podrška: Jamstvo u trajanju pet godina/20.000 sati