EB-G7200W

Instalacijski projektor WXGA

Jednostavan za postavljanje i s niskim troškovima održavanja, ovaj instalacijski projektor WXGA od 7500 lumena odlikuje se jarkim slikama i živopisnim bojama.

Savršen za profesionalne prezentacije u raznim velikim prostorima, EB-G7200W stvara slike bogatih, jarkih boja zahvaljujući Epsonovoj 3LCD tehnologiji i ujednačeno snažnom izlaznom snopu bijele svjetlosti i snopa svjetlosti u boji. S fleksibilnim postavljanjem i minimalnim potrebama održavanja, ovaj projektor nudi rješenja za situacije koje zahtijevaju vrhunsku kvalitetu projekcija uz tako jednostavnu jednokratnu instalaciju.

Vrhunska kvaliteta slike

Omogućite vrhunsku kvalitetu i najbolje moguće prezentacije uz ovaj snažan instalacijski projektor za velike prostore. S Epsonovom vlastitom 3LCD tehnologijom i ujednačeno jakim izlaznim snopom bijele svjetlosti i svjetlosti u boji, slike WXGA rezolucije sa svjetlinom od 7500 lumena živopisne su i jarke, čak i pri dnevnoj svjetlosti.

Jednostavno namještanje

Zahvaljujući novoj seriji motoriziranih leća, koja uključuje i opcijsku leću ultrakratkog dometa (UST) te okomiti i vodoravni pomak leće, ovaj projektor odlikuje se fleksibilnom mogućnošću postavljanja u rasponu od 360°, što omogućuje njegovo postavljanje gotovo bilo gdje.

Brzo postavljanje

Brzo započnite s radom zahvaljujući funkciji memorije leća, koja pohranjuje postavke projektora kao što su položaj slike, fokus i zoom te im omogućuje brz pristup pri projiciranju slika u različitim omjerima ili pri uporabi različitih leća. Funkcija podijeljenog zaslona omogućuje dvostruku projekciju, dok je okomit način projekcije moguć bez promjene žarulje. Pružajući mogućnost integracije s nizom raznih sustava, mogućnosti ulaza uključuju HDMI, HDBaseT, DVI-D i komponentni video.

Ključne značajke

  • Vrhunska kvaliteta slike: 3LCD tehnologija, vrhunsko podešavanje bjeline; bolje usklađivanje boja
  • Proširite mogućnosti instalacije: Pogodan je za uporabu s nizom leća, uključujući i leće ultrakratkog dometa
  • Fleksibilna instalacija u rasponu od 360°: Istinska fleksibilnost bez prelamanja slike ili gubitka svjetline
  • Funkcija memorije leće: Pohranjuje postavke projektora kao što su položaj slike, fokus i zoom
  • Okomit način projekcije: Prijeđite s jednog načina rada na drugi bez potrebe za mijenjanjem žarulje