EB-2042

Jarki XGA projektor

Uživajte u svijetloj slici visoke kvalitete veličine do 300 inča (762 cm) u uredu ili kod kuće, kao i u cijelom nizu značajki za povezivanje.

Privucite pažnju ovim jarkim projektorom visoke kvalitete koji može projicirati sliku veličine do dojmljivih 300 inča (762 cm). Zahvaljujući snažnoj svjetlini od 4400 lumena i 3LCD tehnologiji ne smeta mu okolno osvjetljenje u uredu ili kod kuće. Uređaj se jednostavno postavlja, a njegove značajke povezivanja omogućuju jednostavno i brzo prikazivanje sadržaja. Zahtijeva minimalno održavanje zahvaljujući dugotrajnoj žarulji.

Bolji i veći prikaz

Svi će pozorno pratiti izlaganje uz sliku koji može dosegnuti do 300 inča (762 cm). Uživajte u slici koja je i do tri puta svjetlija od konkurentskih proizvoda zahvaljujući 3LCD tehnologiji2. bilo da je riječ o održavanju prezentacija ili emitiranju filmova kod kuće. Osim što je projekcija svijetla i živopisnih boja, omjer kontrasta od 15.000 : 1 producira definirane sjene i duboke crne nijanse.

Nevjerojatna svjetlina

Jarko osvijetljene prostorije nisu nikakva prepreka za ovaj projektor – uz 4400 lumena ovaj moćan, a opet cjenovno pristupačan model donosi iznimno svijetle, a živopisne slike s jasnim detaljima. Za to je zaslužna poznata Epsonova 3LCD tehnologija koja proizvodi jednako snažan izlazni snop bijelog i svjetla u boji.

Dugoročno rješenje

Izdržljiv i cjenovno pristupačan dugotrajni izvor svjetlosti u vidu žarulje ovog modela omogućuje vam projiciranje sadržaja svaki dan tijekom šest godina1.

Nikad jednostavnije postavljanje

Postavljanje ovog projektora iznimno je jednostavno. Ispravljanje trapezoidne slike omogućuje vam pozicioniranje slike, a zahvaljujući nizu ulaza i izlaza moći ćete jednostavno pristupiti sadržaju. Uređaj ima dva ugrađena HDMI ulaza (uključujući jedan MHL), dva VGA ulaza, VGA izlaz, a ima i mogućnost mrežnog povezivanja putem RJ45. Zahvaljujući opcijskom ELPAP10 prilagodniku, nudi i Wi-Fi spojivost koja vam omogućuje da dijelite sadržaj s pametnog uređaja pomoću aplikacije iProjection.

Ključne značajke

  • Doživljaj ogromnog zaslona: Povećajte sliku do 300 inča (762 cm) uz prikaz promjenjive veličine
  • Svijetlo čak i uz okolno osvjetljenje: Snop bijele svjetlosti i snop svjetlosti u boji jačine 4400 lumena
  • Cjenovno pristupačna oprema visoke tehnologije: Uživajte u ovom XGA projektoru
  • Dugoročno rješenje: Prikazujte sadržaj svaki dan tijekom šest godina1
  • Prenosivost i brzo postavljanje: Jednostavno pozicioniranje uz klizač za ispravljanje trapezoidne slike