Naziv projekta: Port 9 Hotel
Lokacija: Korčula, Hrvatska
Datum instalacije: Srpanj 2017

Opis:

Hotel Port 9 sastoji se od pet paviljona, restorana, recepcije i niza drugih objekata i sadržaja čija imena simboliziraju radove i putovanja istraživača Korčulanina Marca Pola.

U resortu dominiraju sadržaji namijenjeni obiteljima s djecom i onima koji žele aktivan odmor u okruženju mora i bogate vegetacije, a sve nedaleko od starog grada Korčule.

Za postizanje savršene kombinacije zabave za odmor i opuštanja, a gdje je potrebna ugodna pozadinska glazba uz poštivanje svih želja investitora, koristili smo opremu renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Apart, Biamp, Coomunity Professional Loudspaekers, Screenline, Epson i vlastiti SOS signalizacijski sustav.

Oprema:

Oprema koja se koristila na projektu je od renomiranih svjetskih proizvođača Apart, Biamp, Screenline, Epson.

Sustav kontrole i upravljanja:

Kontrola svih sustava odvija se putem BIAMP TEC1s digitalnog kontrolera sa zaslonom osjetljivim na dodir, kao i softvera instaliranim na više računala u hotelu gdje svaki korisnik kontrolira zasebnu zonu sukladno dodijeljenim ovlastima koji su određeni njihovim korisničkim imenom i lozinkom.

Kontrola svih sustava vrši se preko BIAMP sustava koristeći softver za mrežno upravljanje putem višestrukih GUI sučelja i/ili putem BIAMP TEC1s digitalnih OLED kontrolera s površinom osjetljivom na dodir. Softversko višezonsko upravljanje putem BIAMP softvera koji je postavljen na više računala u hotelu omogućava da svaki korisnik kontrolira svoju zasebnu zonu sukladno dodijeljenim ovlastima koja se određuju putem korisničkog imena i lozinke.

Rezultat:

Zvučni sustav je spoj elegancije, sofisticiranosti, svestranosti i modernog dizajna.

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CMX20T, CM6T, MASK6TW, MASK4TW, SUB A-165(T)
Aktivna oprema: REVAMP4120T, REVAMP4240T, PMR4000R, PCR3000RMKIII

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AVB AI, TESIRA EX-LOGIC
Kontrola: TEC1s, DaVinci i CANVAS softver

COMMUNITY:
Zvučnici: DS-5

SCREENLINE:
Projekcijska elektromotorna platna: WAVE serija, INCEILING TENSIONED serija

UNIVOX:
Sustav induktivne petlje: CTC-121

HUST:
Aktivna oprema: Paneli napajanja sa sekvencijalnim uklopom i isklopom, rack ormari, atenuatori AT608T, 19″ rackmount paneli atenuatorskog polja PAT2408-6
SOS pozivna signalizacija: BIS SOS C1T, BIS-TPR SOS T, BIS-SS 01CBT