EB-S05 SVGA projektor

Od gledanja filmskih hitova na velikom zaslonu do vođenja poslovnih prezentacija, ovaj SVGA projektor ima niz značajki kako bi zadovoljio vaše potrebe. Zaboravite okolno osvjetljenje; uz 3LCD tehnologiju i 3.200 lumena, nevjerojatno je svijetao. Jesmo li spomenuli i da nije zahtjevan za postavljanje i ima dugotrajan izvor svjetlosti u vidu žarulje koja omogućuje 15 godina zabave? To je velika vrijednost za novac.

Veće je bolje

Bilo da gledate svoje omiljene filmske hitove ili prikazujete prezentaciju, ovaj projektor može postići impresivan 350-inčni prikaz. Također je sjajne kvalitete, s 3LCD tehnologijom koja prikaz čini do tri puta svjetlijim od konkurentskih proizvoda2. Osim što je svijetao i živopisnih boja, omjer kontrasta od 15.000 : 1 proizvodi definirane sjene i duboke crne nijanse. Sigurno će privući pozornost članova obitelji i prijatelja, poslovnih kolega i klijenata.

Visokokvalitetne, svijetle slike

Čak i svijetlim prostorijama ovaj moćan, a opet cjenovno pristupačan SVGA projektor donosi iznimno svijetle, a živopisne slike s jasnim detaljima. Za sve je to zaslužna 3LCD tehnologija koja proizvodi jednako snažan izlazni snop bijelog i svjetla u boji od 3.200 lumena.

Dugoročno rješenje

Tražite dugoročno, nezahtjevno i cjenovno pristupačno rješenje za svoje potrebe u projiciranju? S dugotrajnim izvorom svjetlosti u vidu žarulje ovog modela mogli biste gledati po jedan film dnevno sljedećih 15 godina.

Postavljanje bez stresa

Evo projektora koji je dizajniran s prenosivošću i brzim postavljanjem na umu. Pozicionirajte sliku s ispravljanjem trapezoidne slike i pristupite sadržaju na jednostavan način pomoću HDMI ulaza. Zahvaljujući opcijskom ELPAP10 prilagodniku, nudi Wi-Fi spojivost koja vam omogućuje da dijelite sadržaj s pametnog uređaja pomoću aplikacije iProjection.

Ključne značajke

  • Stvorite doživljaj velikog platna: Od filmskih maratona do poslovnih prezentacija, privucite svačiju pozornost
  • Svijetlo čak i uz okolno osvjetljenje: Snop bijele svjetlosti i snop svjetlosti u boji jačine 3.200 lumena
  • Cjenovno pristupačna oprema visoke tehnologije: Uživajte u ovom SVGA projektoru
  • Dugoročno rješenje: Gledajte po jedan film dnevno 15 godina1
  • Prenosivost i brzo postavljanje: Jednostavno pozicioniranje uz klizač za ispravljanje trapezoidne slike