EB-695WI Interaktivni projektor s dodirnim sučeljem

Dizajn s izuzetno kratkom projekcijskom udaljenosti uređaja EB-695Wi sa svjetlinom od 3500 lumena i HD-readyWXGA rezolucijom omogućuje vam da prikažete velike slike s vrlo kratke udaljenosti uz manje sjena i bliještanja. Ovaj projektor nudi najveću moguću interaktivnost kombiniranjem dodirnog sučelja s mogućnošću interakcije pomoću dvije olovke. Omjer kontrasta od 14.000 : 1 i HDMI ulaz znače da će učenici moći uživati u oštrim i jasnim slikama.

Visoka svjetlina i kvaliteta slike

Epsonova 3LCD tehnologija jamči visokokvalitetne slike s jednakim izlaznim snopom bijele i svjetlosti u boji za živopisne boje i svijetle slike, čak i pri dnevnoj svjetlosti te tri puta svjetlije boje od boja konkurencijskih projektora1. Sa zaslonom promjenjive veličine do i 100 inča na podijeljenom zaslonu mogu se prikazivati dvije vrste sadržaja bez narušavanja kvalitete.

Dodir prstom i dvije olovke

Koristite prste kako biste unijeli bilješke izravno na zaslon. Epsonove interaktivne olovke sada imaju još bolji odziv i jednostavne su za korištenje. Pomoću dvije nove olovke nastavnik i učenik ili dva učenika mogu istovremeno raditi koristeći različite značajke.

Visoka pouzdanost

Projicirajte dulje uz poboljšanu pouzdanost i dulji vijek trajanja žarulje do 10.000 sati u ekološkom načinu rada.

Interakcija i poboljšavanje učenja

Softver za projiciranje na više računala omogućuje nastavnicima i učenicima da dijele sadržaj u isto vrijeme. Funkcija moderatora daje nastavnicima kontrolu jer mogu birati koji će sadržaj prikazati. Kombinirajte dva projektora da biste stvorili jedan veliki interaktivni prikaz. Mogućnost podijeljenog zaslona nastavnicima omogućuje istovremeni prikaz dvije različite vrste sadržaja, poput plana predavanja s računala i fotografije ili videoisječka s kamere za dokumente.

Mogućnost bežičnog spajanja

Jednostavno prikazujte sadržaj bežičnim putem s niza pametnih uređaja i Google Chromebookova uz aplikaciju iProjection.

Ključne značajke

  • Zaslon do 100 inča i izvanredna kvaliteta: HD-ready WXGA rezolucija uz Epsonovu 3LCD tehnologiju
  • Dodir prstom i dvije olovke: Koristite prste kako biste unijeli bilješke izravno na zaslon
  • Visoka pouzdanost: Poboljšana pouzdanost i dulji vijek trajanja žarulje
  • Interaktivnost s više zaslona: Kombinirajte dva projektora da biste stvorili jedan veliki interaktivni prikaz
  • Mogućnost bežičnog spajanja (dodatna mogućnost): Omogućuje jednostavan prikaz sadržaja s niza pametnih uređaja