EB-U42 Kompaktno zaslonsko rješenje

Bez obzira držite li jasne i oštre prezentacije ili gledate videosadržaj, elegantno dizajnirani EB-U42 savršen je za upotrebu u uredu ili kod kuće. Uživajte u prikazu pune HD rezolucije s velikim brojem lumena za pregledan sadržaj u svim prilikama. Pouzdana tehnologija pruža vam bezbrižnost uz manje intervencija i održavanja proizvoda.

Jarki živopisni sadržaji na velikom zaslonu promjenjive veličine

Prikazujte sadržaj kao nikad prije i uočavajte i najsitnije pojedinosti uz oštre i jasne slike na zaslonu veličine do 300 inča. Kombinacijom naglašene svjetline, velikog omjera kontrasta od 15.000 : 1 i sadržaja u punoj HD rezoluciji dobivaju se slike vrhunske kakvoće i oku ugodan doživljaj gledanja, čak i u uvjetima snažne ambijentalne rasvjete.

Godine neometanog održavanja sastanaka

Uz vijek trajanja žarulje i ciklus održavanja zračnog filtra od 10.000 sati u eko načinu rada, korisnici neće morati brinuti o održavanju i do 5 godina.

Godine neometanog održavanja sastanaka

Uz vijek trajanja žarulje i ciklus održavanja zračnog filtra od 10.000 sati u eko načinu rada, korisnici neće morati brinuti o održavanju i do 5 godina.

Fleksibilna spojivost za dijeljenje sadržaja

Ugrađeni Wi-Fi omogućuje jednostavan i intuitivan pristup projektoru s kompatibilnih pametnih uređaja putem aplikacije iProjection2. Prikazujte sadržaj uz slobodu kretanja i komunikaciju s publikom. Mogućnost podijeljenog zaslona omogućuje istodoban prikaz sadržaja s većeg broja uređaja bez potrebe za dvama odvojenim uređajima za prikaz.

Ključne značajke

  • Svijetle slike pune HD rezolucije: 3LCD tehnologija i jednako snažan snop bijele i svjetlosti u boji
  • Omjer kontrasta od 15.000 : 1: Bogate i duboke nijanse crne i gusta zasjenjena područja
  • Bežična spojivost: Ugrađeni Wi-Fi
  • Niski ukupni troškovi vlasništva: Radni vijek žarulje i filtra od 10.000 sati
  • Svestrano i fleksibilno upravljanje: Projicirajte iz različitih izvora uz HDMI ulaz i mobilnu spojivost