Naziv projekta: Sportska dvorana Zabok
Lokacija: Zabok, Hrvatska
Datum instalacije: Ožujak, 2017

Opis:

Sportska dvorana Zabok je najveća sportska dvorana u Zagorju – trovalentna dvorana s bruto površinom od preko 3800 m2, od čega se 2800 m2 odnosi samo na prizemlje. Glavna dvorana je trodijelna, sa pridruženim svlačionicama i sanitarnim čvorom. Čvrste tribine imaju 550 sjedećih mjesta a još toliko mjesta ima na teleskopskim pomičnim tribinama. Dvorana ukupno može primiti preko 1100 posjetitelja. U sklopu dvorane nalaze se i dvije manje dvorane – streljana i dvorana za korektivnu gimnastiku te kafić s galerijom.

Zadatak i odabir audio opreme:

Za postizanje savršene kombinacije – zabava za vrijeme sportskih događanja, razgovjetnost i razumljivost govora kada je to potrebno, koristili smo opremu renomiranih svjetskih proizvođača kao što su APART, BIAMP, COMMUNITY, YAMAHA..

Kontrola i upravljanje:

Kontrola kompletnog audio sustava te DSP obrada zvuka odvija se putem centralnog audio upravljačkog procesora – BIAMP TESIRA Kada je to potrebno jedan ili više korisnika istovremeno upravlja sustavom putem GUI softvera instaliranog na bilo kojem PC računalu u mreži, gdje svaki korisnik (zaštita pristupa putem korisničkog imena i i zaporke) kontrolira jednu, više ili sve zone a sukladno dodijeljenim ovlastima koja su određena pripadajućim korisničkim imenom te zaporkom. Prilikom prijenosa glazbe i događaja u živo koristi se prijenosna 12 kanalna Yamaha mikser konzola.

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CM6E, OVO 5TW, OVO 8TW
Aktivna oprema: REVAMP4240T, PC1000R MKII, PCR3000R MKIII, CONCEPT 1T, PM1122, REVAMP 2120T, MIC PAT D

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AVB AI,
Kontrola: TEC1s, DaVinci i CANVAS softver

COMMUNITY:
Zvučnici: R.35-3896

YAMAHA:
Analogni miks pult: MGX12XU

HUST:
Aktivna oprema: Paneli napajanja, 19″ rack ormari, Atenuatori AT608T
SOS pozivna signalizacija: BIS SOS C1T, BIS-TPR SOS T, BIS-SS 01CBT