Hotel Vila Velebita je rađena prema striktnim željama investitora. Morali smo zadovoljiti decentan dizajn kao i visoku funkcionalsnost.

Hotel je podijeljen na nekoliko zona: recepciju, restoran,terasa restorana, konferencijska dvorana i night klub. Recepcija, restoran i terasa restorana biraju izvore glazbe s glavne razglasne centrale koja sadrži APART AudioControl 12.8. Svaka zona može imati svoj nezavisni izvor glazbe koji biraju preko zidnih kontrolera APART DIWAC. Konferencijska dvorana izvedena je kao zona za sebe sa svojom razglasom centralom.

Sustavom se upravlja pomoću BIAMP NEXIA uređaja koji je specijalno izrađen za konferencijske sobe pošto sadrži opcije kao što je echo canceling. Kako bi se ugodilo svakome govorniku, za svakoga je postavljen zasebni mikrofon APART PACONFD kao i jedan chairman mikrofon za voditelja konferencije. Da se ne bi sve svelo samo na posao postoji dio za zabavu: bazen i noćni klub. Noćni klub je izveden pomoću CHAMP3D pojačala, MASK8F zvučnika i SUB2400 subwoofera kako bi pružili nezaboravne noći. Uz sve to postoji i dnevni način rada noćnoga kluba koji pruža opuštajuću glazbu tijekom dana preko CMX20T zvučnika.

Popis opreme instaliran na objektu: APART: AudioControl 12.8, PA2240BP, PMR4000R, DIMIC 12, CHAMP4, CHAMP3D, CM6T, CMX20T, MASK4T, MASK8F, SUB2400, MASK6T, PACONFC, PACONFD, BIAMP: NEXIA CS i PM, LOGICBOX, RED1F, PANASONIC LCD projektor, elektromotorno projekcijsko platno širine 3m.