Hotel Aristos je rađena prema željama investitora koji je zahtjevao vrhunski standard. Morali smo zadovoljiti visoku funkcionalsnost kao i decentan dizajn.

Hotel je podjeljen na nekoliko zona: recepciju s pripadajućim hodnicima soba, restoran, Konferencijsku dvoranu veliku, četri manje konferencijske dvorane i wellnes zonu.  Recepcija s pripadajućim hodnicima soba bira izvore glazbe s glavne razglasne centrale te se svaki kat hodnika, gdje su postavljeni CMX20T zvučnici, može se zasebno regulirati preko atenuatora. Konferencijska dvorana izvedena je kao zona za sebe sa svojom razglasom centralom.

Sustavom se upravlja pomoću BIAMP NEXIA uređaja koji je specijalno izrađen za konferencijske sobe pošto sadrži opcije kao što je echo canceling. Kako bi se ugodilo svakome govorniku, za svakoga je postavljen zasebni mikrofon APART PACONFD. Manje konferencijse dvorane imaju odvojeno složene razglasne sustave tako da svaka može zasebno funkcionirati. Restoran je izveden kao posebna cijelina za sebe.

Iznimno ugodna pozadniska glazba dobivena je kombinacijom CMX20T zvučnika te SUBA-165 subwoofera, a SUB2400 subwooferi pružaju dodatni bass efekt kada je potrebna party atmosfera. Wellnes dio podijeljen je na dvije zone i trinaest prostorija koje si sve zasebno mogu regulirati glasnoću.