Naziv projekta: Hotel Vila Rova
Lokacija: Malinska, Krk, Hrvatska
Datum instalacije: Srpanj 2015

Opis:
Hladovina maslina, miris mora i šum morskih valova, te intimna i spokojna atmosfera osnovne su kvalitete hotela Vila Rova.

Za potpuni doživljaj odmora u hotelu zaslužan je i Spa & Wellness centar dok vanjski bazen hotela s grijanom vodom i jacuzzi bazenom nakon aktivnog dana jamče ugodno opuštanje za tijelo i dušu. Restoran à la carte, Beach Grill Bar, kao i ponuda pansiona – posebni naglasak stavljaju na mediteransku i lokalnu kuhinju. Gosti na raspolaganju imaju 20 soba, obiteljsku sobu i hotelski apartman.

Kako bi se sve ovo postiglo,a da ostane upakirano u mali paket koristili smo opremu poznatog proizvođača audio opreme – APART. Kako bi se osigurala maksimalna raznovrsnost u pozadinskoj glazbi cijeli kompleks ima ukupno osam nezavisnih audio zona koje su dodatno razvrstane u više zasebnih zvučničkih linija. Neke od njih su: trim kabinet, relax zona, masažni prostori, SPA zona, prostori sauna, popratni hodnici, sanitarije…

Sustavom ozvučenja jednostavno se upravlja putem zidnih kontrolera s ekranom DIWAC i/ili putem web sučelja s bilo kojeg uređaja koji posjeduje web preglednik.

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CMX20TCM6TCM4TCMAR5T,
Aktivna oprema: AUDIOSYSTEM8.8DIWAC

HUST:
Atenuatori / regulatori: AT608T