Naziv projekta: Obiteljski hotel Amarin, Barabiga, Istarska Hiža
Lokacija: Rovinj, Hrvatska
Datum instalacije: Srpanj 2016

Opis:
Obiteljski hotel Amarin smješten je na zelenom poluotoku, tek nekoliko minuta vožnje od središta Rovinja. Sa svojom šljunčanom i stjenovitom plažom, Amarin je idealno mjesto za bezbrižni odmor za obitelj.istraživanje kulinarske čarolije lokalnog karaktera u restoranu Marsea ili uživanje u svježoj tjestenini, salatama ili vrućim pizzama ravno iz pećnice Istrian Beach House restorana svakoga će zadovoljiti. Više od kilometra prirodnih plaža u sjeni visokih borova savršena je prilika za sunčanje i uživanje u moru. U hotelu Amarin se uvijek možete rekreirati, bilo da želite postići vrhunsku formu ili se samo zabaviti.kako bi svi ovi vrhunski doživljaju bili potpuni morali smo ukomponirati sustav ozvučenja vrhunske kvalitete i raznovrsnosti.

Kako bi postigli sve želje investitora koristili smo opremu poznatih svjetskih proizvođača kao što su Apart, Biamp, Univox by Edin i Screenline, te naš vlastiti proizvodni program SOS pozivne signalizacije. Da bi osigurali maksimalnu raznovrsnost u pozadinskoj glazbi cijeli kompleks ima preko 30 nezavisnih audio zona koje su dodatno podijeljene na više zasebnih linija. Neke od njih su: ulazni pretprostor i recepcija zajedno s hodnicima, lobby, restoran Marvelus, restoran Istrian Beach House, restoran Marsea, Pool & Chill Bar, Welcome Bar, plaže, vanjski bazeni (bazen za odrasle, Lazy River, dječji bazen, bazen za bebe), unutarnji bazeni (bazen za odrasle, dječji bazen, bazen za bebe), razni zabavni sadržaji koji su podijeljeni na više zasebnih zona (Baby Club (0 – 4 godine), Mini Club (4 – 12 godina), Teen Club (12 – 18 godina), znanstvena zona, prljaonica, razni wellness sadržaji (Kids Spa, Kids Fitness, saune, masaže, tretmani, relax zona) i na kraju velika polivalentna dvorana.

Kontrola sustava vrši se preko BIAMP TEC1s digitalnih OLED kontrolera s površinom osjetljivom na dodir, ali i softvera koji je postavljen na više računala u hotelu gdje svaki korisnik kontrolira svoju zasebnu zonu sukladno dodijeljenim ovlastima koja se određuju putem korisničkog imena i lozinke. Sustav ozvučenja je spoj elegancije, sofisticiranosti, svestranosti i modernog dizajna.

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CMX20T, CMX20TBL, CM6T, CMAR6T, CMAR8T, CMR20T, MASK6TBL, MASK4TBL, MASK12TBL, OVO5TBL, SUBA165, SUB2400, MICPAT 4,
Aktivna oprema: REVAMP4120T, REVAMP4240T, REVAMP2600, MA247R, PMR4000R, PCR3000RMKIII, PC1000MKII,

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AVB AI, TESIRA EX-LOGIC, TEC 1s

UNIVOX:
Aktivna oprema: PLS-X5, DLS-50, SLS-3

SCREENLINE:
Elektromotorna platna: WAVE serija
Mehanička platna: ECOSPRINGROLL serija

HUST:
Audio: Atenuatori / regulatori AT608T, 19″ rackmount paneli atenuatorskog polja PAT2408-6 i PAT2408-4
SOS: pozivna centrala BIS SOS C1T, BIS-TPR SOS T, BIS-SS 01CBT,