MULTISOURCE MUSIC PLAYER

profesionalni “multisource” player s mogućnošću reproduciranja glazbe s internet radio postaja, USB media playera i UpnP mrežnog playera (Univerzalni player koji koristi glazbu pohranjenu na serveru) koji su kompatibilni s MP3, WMA, WAV i Flak (eng. FLAS ), audio datotekama

Opis

PMR4000RMKII je profesionalni “multisource” player s mogućnošću reproduciranja glazbe s internet radio postaja, USB media playera i UpnP mrežnog playera (univerzalni player koji koristi glazbu pohranjenu na serveru) koji su kompatibilni s MP3, WMA, WAV i Flak (eng. FLAS ), audio datotekama. Također ima i integrirani FM RDS tuner. Jedinica je opremljena s analognim izlazom, optičkim digitalnim izlazom za digitalni media player, posjeduje žičani Fast Ethernet i Wi-Fi 2,4 G.

UpnP mrežni player pruža informacije o bibliotekama glazbe pohranjenim na serveru ili na nekom drugom mediju koji je spojen na lokalnu mrežu. Bitno je da su svi uređaji (PMR4000RMKII i uređaj na kojem je pohranjena glazba) povezani na istu lokalnu mrežu. Internet radio PMR4000RMKII omogućuje slušanje brojnih internet radio stanica širom svijeta. Širokopojasni pristup internetu (žičani ili bežični) potreban je da bi se koristila ova funkcija. Možete pretraživati i spremati vaše omiljene radio postaje s obzirom da je njihovo spremanje vrlo jednostavno.

Glazbu koja je pohranjena na USB memory sticku moguće je također reproducirati preko PMR4000RMKII ako je USB formatiran u FAT32 sistemu. Sve datoteke na USB-u će biti prikazane u podesivim listama kada se USB priključi na USB slot s prednje strane. Nakon što isprobate PMR 4000RMKII svakako ćete shvatiti da je ovo savršeni “all in one” uređaj za reproduciranje glazbe i što je najvažnije, pošto unutar uređaja nema mehaničkih dijelova PMR4000RMKII postaje najpouzdaniji player od svih.

Tehnički podaci:

USB/UPnP:

Podržani kodek: MP3 32-320kpbs, WMA, FLAC, WAV, ID3 tags

USB memori sustav: FAT, FAT32

USB kapacitet memorije: do 128Gb

S/N Ratio: >90dB

Raspon frekvencija: 20Hz – 20kHz

FM Tuner:

Kompatibilne flash madia kartice do 32GB

Sustav datoteka koji se prepoznaje je FAT 32

Neke memorijske kartice se možda neće moći očitati jer ne dozvoljavaju direktan pristup

MP3 32-320 kbps s varijabilnim bitrateom, WMA, ID3 tagovi nisu podržani

Internet radio:

Audio streams: MP3/WMA

Spremanje favorit stranica: Preko internet portala

Memoriranje stanica: da

Mreža:

WiFi 2.4 GHz 802.11g

Autentifikacija: Open, Pre-shared key (PSK), WPA, WPA2

Ethernet: 1x RJ45

Općenito:

Napajanje: 230VAC/50Hz

Adjustable audio output level : 0-1 VMRS

Izlazna impedancija: manje od 1kOhm na najjačim postavkama

Digitalni izlaz: Toslink SPDIF format 16BIT44.1kHz

Dimensions L x W x H: 484 (430) x 325 (300) x 44 mm

Weight: 3.8 kg