Nexia SP

BIAMP Nexia SP s 4 audio ulaza i 8 audio izlaza

namijenjen je za multimedijske prezentacije odnosno sustave koji zahtijevaju audio izvore i programibilni sadržaj

Opis

BIAMP Nexia SP ima 4 audio ulaza i 8 audio izlaza koji se mogu neovisno birati, a namijenjen je za multimedijske prezentacije odnosno sustave koji zahtijevaju audio izvore i programibilni sadržaj.

Sustav DSP prezentacijskog procesora ima 4 balansirana linijska ulaza i 8 balansiranih linijskih izlaza na tropolnom konektoru. Svi ulazi i izlazi su analogni, s unutarnjim 24-bitnim A/D i D/A pretvaračima koji djeluju s frekvencijom uzorkovanja od 48 kHz. Sve unutarnje obrade su digitalne (DSP). NexLink veze omogućuju razmjenu digitalnih audio podataka unutar sustava s više uređaja.

Priloženi softver služi za stvaranje/povezivanje DSP komponenata unutar svakog hardverski uređaj. Dostupne komponente sustava mogu uključivati različite modifikatore: miksere, filtere, skretnice, kontrole glasnoće i tona, usmjerivače, remenska kašnjenja, upravljače, generatore tona, audio dijagnostiku te mnoge druge. Ethernet komunikacija se koristiti za softversku kontrolu i konfiguraciju. Nakon izvršenog programiranja, procesori se mogu kontrolirati putem priloženog softvera na dodijeljenom ekranu, preko RS-232 konektora s drugim uređajima i/ili s dodatnim uređajima za daljinsko upravljanje preko grafičkog sučelja. Softver raditi na PC računalima, s instaliranom mrežnom karticom te Windows® XP Professional/Vista/7/8 operativnim sustavom.

TEHNIČKI PODACI:

– 4 balansirana audio ulaza

– 8 balansiranih audio izlaza

– Ethernet priključak za softversku konfiguraciju i kontrolu

– Serijski priključak za RS-232 kontrolu drugih uređaja

– NexLink priključak za sustav s više uređaja

– Nexia program za Windows® operacijski sustav

– Predkonfigurirani ulazi i izlazi s promjenjivim parametrima

– Mikseri, skretnice, ekvalizatori, vremensko kašnjenje, kontrola, itd.

PREUZMI: