Nexia CS

BIAMP Nexia CS s 10 audio ulaza i 6 audio izlaza

namijenjen za razne konferencijske primjene kao što su sale za sastanke, sudnice, vijećnice i druge

Opis

BIAMP Nexia CS ima 10 audio ulaza i 6 audio izlaza koji se mogu koristiti neovisno jedno o drugom, a namijenjen je za razne konferencijske primjene kao što su sale za sastanke, sudnice, vijećnice i druge.

Sustav DSP konferencijskog procesora ima 10 balansiranih mikrofonskih/linijskih ulaza i 6 balansiranih linijskih izlaza na tropolnim konektorima. Balansirani ulazi imaju mogućnost fantomskog napajanja mikrofona, a svi ulazi i izlazi su analogni s unutarnjim 24-bitnim A/D i D/A pretvaračima koji djeluju s frekvencijom uzorkovanja od 48 kHz. Sve unutarnje obrade su digitalne (DSP). NexLink veze omogućuju razmjenu digitalnih audio podataka unutar sustava s više uređaja

Priloženi softver služi za stvaranje/povezivanje DSP komponenata unutar svakog hardverski uređaj. Dostupne komponente sustava mogu uključivati različite modifikatore: miksere, filtere, skretnice, kontrole glasnoće i tona, usmjerivače, vremenska kašnjenja, upravljače, generatore tona, audio dijagnostiku te mnoge druge. Ethernet komunikacija se koristiti za softversku kontrolu i konfiguraciju. Nakon izvršenog programiranja, procesori se mogu kontrolirati putem priloženog softvera na dodijeljenom ekranu, preko RS-232 konektora s drugim uređajima i/ili s dodatnim uređajima za daljinsko upravljanje preko grafičkog sučelja. Softver raditi na PC računalima, s instaliranom mrežnom karticom te Windows® XP Professional/Vista/7/8 operativnim sustavom.

TEHNIČKI PODACI:

– 10 balansiranih mikrofonskih/linijskih ulaza

– 6 balansiranih izlaza

– Ethernet priključak za softversku konfiguraciju i kontrolu

– Serijski priključak za RS-232 kontrolu drugih uređaja

– NexLink priključak za sustav s više uređaja

– Nexia program za Windows® operacijski sustav

– Predkonfigurirani ulazi i izlazi s promjenjivim parametrima

– Mikseri, skretnice, ekvalizatori, vremensko kašnjenje, kontrola, itd.

REUZMI: