Linea Research sustav pojačala u Grand Park hotelu Rovinj

Odnedavno, integrator sustava HUST d.o.o. završio je dizajn i instalaciju zvučnog sustava s 40 zona u hotelu koji koristi pojačala Linea Research, a kojima upravlja digitalni mrežni poslužitelj Biamp Tesira SERVER-IO AVB.

„Linea Research sustav pojačala su jedno od najpouzdanijih pojačala koja smo upotrijebili u svojim projektima“, izvještava Tomislav Stubicčan iz tvrtke HUST d.o.o. „Linea Research pojačala uvijek su radila besprijekorno pa su bila pravi izbor za zahtjevan sustav i u takvom zahtjevnom okruženju. Posebno nam se sviđa kvaliteta zvuka i  izvedba. Cijena je također velika prednost pojačala Linea Research. ”

Velika plesna dvorana hotela opremljena je zvučnicima Community V serije i serije D. Više od 700 stropnih zvučnika serije CM i površinskih zvučnika serije MASK isporučuju pozadinsku glazbu na javne prostore, poput predvorja, restorana, konferencijskih sala i bazena. Audio mikser podržava live izvedbe.

Za pogon ovih sustava zvučnika HUST tim je odabrao pojačala Linea Research XiB4 i 44C. XiB4 je četverokanalni pojačavač koji isporučuje do 1.250 W RMS neprekidne snage po kanalu u 2 ohma, sa svim kanalima. Prednji panel posebno je vrijedan u prostorima kao što su hoteli ili konferencijski centri.

Četverokanalna pojačala Linea Research 44C uključuju tri modela, od kojih je najveći 44C20, a koji može isporučiti do 5.000 W RMS kontinuirane snage po kanalu u 2 ohma, pri čemu se pokreću svi kanali. Ova izuzetno učinkovita i snažna pojačala su optimizirana za instalacije i često se odabiru za audio-over-IP mreže.

Oba modela imaju jedinstveni, precizni 96 kHz DSP. “Radimo s opremom koja treba podešavanje i želimo ponuditi našim klijentima najbolje iskustvo, zato koristimo DSP Linea Research kako bismo pružili najbolji i čisti zvuk s maksimalnom snagom”, primjećuje Stubičan. “Naši inženjeri savršeno poznaju softver i razumiju kako postići izvrsne rezultate. Kao rezultat, nije nam bila potrebna velika tehnička podrška. Međutim, postavili smo Linea Research nekoliko pitanja i dobili smo odgovore istog dana. “HUST je osigurao kontrolu i nadzor AV sustava pomoću GUI-a koji radi na bilo kojem računalu u hotelskoj mreži, kao i zidnim OLED kontrolerom smještenim na cijelom objekt.