HUST d.o.o. je u Showroomu na adresi Marijana Stilinovića 53 u Sv. Nedelji svečanim druženjem s partnerima i djelatnicima proslavio 25 godina poslovanja u Hrvatskoj. Proslavu je upriličilo stotinjak gostiju koji su pridonijeli rastu i razvoju HUST-a u zadnjih 25 godina.

HUST d.o.o. – osnivanje i razvoj

HUST d.o.o. od osnutka u Sv. Nedelji 1994. postepeno povećava prodaju i širi poslovanje. Broj HUST zaposlenika u 2019. godini iznosio je 23, a očekuje se da će se ta brojka povećati u 2020.

Do sada je uspostavljena široka mreža kupaca i partnera u Hrvatskoj, ali i u drugim zemljama kao što su Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina te Crna Gora. Tvrtka kontinuirano širi svoje poslovne aktivnosti u Hrvatskoj, tako je HUST ponosan na mnoge velike uspješno odrađene projekte kao i na one manje, ali jednako važne.

Slijedom praćenja novih trendova te istovremenim zadržavanjem najviše razine kvalitete, želimo tržištu ponuditi dodatnu vrijednost i probuditi entuzijazam za kvalitetnim multimedijskim rješenjima, konferencijskim rješenjima i za profesionalnom elektroakustičkom opremom. Stoga i dalje redovito uvodimo nove proizvode koje podižu kvalitetu života u javnim i privatnim objektima, a posebno smo ponosni na naš SOS sustav, prvi hrvatski SOS sustav – i to vlastite proizvodnje.

[fusion_section_separator divider_type=”triangle” divider_position=”center” divider_candy=”top” icon=”” icon_color=”” bordersize=”” bordercolor=”” backgroundcolor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]