Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik2020-09-21T07:55:13+00:00

Hilton Imperial Dubrovnik

Audio sustav by HUST u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik, luksuzan hotel bogate povijesti i tradicije, jedan je od najpoznatijih dubrovačkih hotela s 5 zvjezdica koji se nalazi na samom ulazu u staru gradsku jezgru. Originalno sagrađen 1897. godine te u potpunosti obnovljen 2005. predstavlja spoj fascinantne arhitekture 19. stoljeća i modernog dizajna. S terasa hotela pruža se jedinstven pogled na srednjovjekovne zidine i morsku pučinu.

U ponudi hotela je 140 vrhunski opremljenih soba koje odišu mediteranskim ugođajem, 8 prostranih apartmana te raskošan apartman „Imperial suite”. Prestižan restoran „Porat” koji nudi bogat izbor gastronomskih delicija baziranih na kombinaciji tradicionalne dalmatinske i internacionalne kuhinje. Za opuštanje tu suvremeni Wellness i Fitness centar koji se sastoji od potpuno opremljene fitness dvorane upotpunjene unutarnjim bazenom, Jaccuzzi-em, saunom i parnom kupelji.

Hilton Imperial Dubrovnik svojim klijentima nudi na raspolaganje četiri dvorana za sastanke, vlastiti Business centar kao i veliku konferencijsku dvoranu kapaciteta do 260 sudionika uz podršku najnovije tehnologije.

HUST je ugradio sustav ozvučenja u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik u restoran i zimski vrt, na bazen, terasu i sunčalište. Tako je HUST stvorio vrhunski ugođaj kako bi se zvuk reproducirao u svim djelovima hotela. Omogućeno je zasebno podešavanje svih akustičkih parametara zvuka za svaki izvor i prostor uz mogućnost jednostavnog upravljanja i nadzora putem GUI sučelja. GUI sučelju može se lako pristupiti u stvarnom vremenu putem računala ili CUE digitalnih kontrolera s mogućnošću postavljanja PIN-a.

Za eksterijer hotela Hilton Imperial Dubrovnik odabrani su samostojeći ukrasni zvučnici Toa GS302 dok su za restoran, zimski vrt i recepciju odabrani ugradni stropni zvučnici CMX20DT, nadgradni zvčnici Community DS5 i niskotonski aktivni zvučnik Subwoofer SUBA165T. Sustav prenosi audio i upravljački signal na lokalnoj mrežnoj infrastrukturi koristeći njasuvremenije protokole Dante koji je modularan i lako nadogradiv.