EB-L1495U Fleksibilni laserski projektor

Instalacijski laserski projektor EB-L1495U nudi moćnu izvedbu WUXGA od 9000 lumena u bogatim živopisnim bojama za velike prostorije, kao i pouzdanu izvedbu pa o njemu ne morate brinuti. S fleksibilnim postavljanjem i minimalnim održavanjem, ovaj projektor 4K tehnologije savršeno je rješenje za situacije koje zahtijevaju maksimalnu izvedbu i trajnost.

Laserski oštre slike

Kako bi se postigao vrhunski doživljaj gledanja, projektor sadrži tehnologiju 4K poboljšanja, koja slikama daje iznimnu oštrinu i jasnoću i jamči potpunu čitljivost teksta sadržanog u prezentacijama.

Prilagodljiv smještaj

Zahvaljujući bogatoj ponudi motoriziranih leća, koja uključuje i opcijsku leću ultrakratkog dometa (UST), ovaj projektor odlikuje se fleksibilnom mogućnošću postavljanja u rasponu od 360°, što vam omogućuje da ga postavite gotovo bilo gdje – bez gubitka svjetline ili iskrivljenja slike. Projektor ima i ugrađenu kameru radi precizne kalibracije i snimanja dijagnostičkih slika (to je moguće u potpunosti onemogućiti kako bi se spriječio pristup na daljinu).

Ključne značajke

  • Tehnologija laserskog izvora svjetlosti: Iznimna svjetlina i boja uz pouzdanost o kojoj se ne morate brinuti
  • HD slike s poboljšanjem 4K: Izuzetna oštrina, jasnoća i velik broj detalja za upečatljive slike i čitljiv tekst
  • Svestrani novi softver: Postavite instalacije s većim brojem projektora i upotrijebite napredne projekcijske tehnike
  • Fleksibilna instalacija u rasponu od 360°: Istinska fleksibilnost bez prelamanja slike ili gubitka svjetline
  • Bez briga: Proizvod ima jamstvo od 5 godina, odnosno 20.000 sati rada