EB-2265U Full HD i fleksibilna spojivost

Veće, kvalitetnije poslovne prezentacije

Prikazujte veće, bolje, svjetlije prezentacije sve do WUXGA rezolucije zahvaljujući projektoru osmišljenom s poslovnim i obrazovnim potrebama na umu.

EB-2265U nudi sadržaj bolji od 1080p i veličinu prikaza do 300 inča s izvanrednom jasnoćom i bojom zahvaljujući Epsonovoj 3LCD tehnologiji. Spojivost širokog raspona i značajke za prilagodbu, kao i dug radni vijek žarulje čine ga i povoljnim i jednostavnim za upotrebu.

Lako poevzivanje i postavljanje

EB-2265U donosi bežično povezivanje kao standard i pruža slobodu i fleksibilnost.

Podrška za HDBaseT pruža video u punoj visokoj razlučivosti, audio i Ethernet, dok HDBaseT kabel omogućuje upravljanje s udaljenosti od 100 metara na mrežama koje imaju instaliran kabel kategorije 5e i više. Pametno rješenje za velike prostore.

Bežično povezivanje

Lako možete projicirati sadržaj sa zaslona tableta, prijenosnog računala ili pametnog telefona bez potrebe za spajanjem kabela.

Projekcija na više računala – povezivanje bez kabela

Aplikacija za projekciju na više računala EasyMP omogućuje spajanje s do 50 računala.

iProjection

Aplikacija Epson iProjection omogućuje vam prijenos slika i datoteka s pametnog uređaja za besprijekornu bežičnu projekciju.

Upravljanje pokretom

Projektorom se može upravljati jednostavnim pomakom ruke ispred njega, što rezultira pametnijim i lakšim prezentacijama.

Postavljanje jednim pristiskom na gumb

Zahvaljujući automatskom postavljanju kojim raspolaže EB-2265U, prilagođavanje prema platnu i vodoravno i okomito ispravljanje trapezoidne slike odvijaju se brzo, jednostavno.

Prilagođavanje platnu

U situacijama u kojima slika prelazi okvir platna ili bijele ploče sve što trebate je pritisnuti tipku za prilagođavanje i okvir slike automatski se prilagođava rubovima platna.

Ispravljanje trapezoidne slike

EB-2265U omogućuje okomitu i vodoravnu korekciju trapezoidne slike. To znači da ne morate postaviti projektor na sredinu katedre ili stola – možete ga postaviti gdje god želite.  Projektor rad prilagođava izgledu prostorije, a ne obrnuto.

Ključne značajke

  • Zaslon do 300 inča i visoka kvaliteta: Puna visoka razlučivost uz Epsonovu 3LCD tehnologiju
  • Udahnite život prezentacijama: Izvanredna svjetlina od 5500 lumena
  • Široke mogućnosti spojivosti: HDBaseT, zrcaljenje zaslona i bežični LAN, kao i dvostruki HDMI
  • Fleksibilna interakcija: Funkcija podijeljenog zaslona i projekcija na više računala
  • Funkcija prezentacije gestama (Gesture Presenter): Intuitivna upotreba gesti za nadzor projektora