ZONE4R

ZONE4R zidni digitalni kontroler s LED ekranom

za ZONE4 audio matrično pretpojačalo

Opis

ZONE4R je zidni digitalni kontroler za ZONE4 audio matrično pretpojačalo. Zidni panel omogućava kontrolu glasnoće, kontrolu nivoa mikrofonskog signala te odabir izvora zvuka u audio zoni. Dvosegmentni alfanumerički LED ekran omogućava korisniku prikaz aktualnih informacija poput prikaza rednog broja odabranog izvora zvuka i prikaz odabranog nivoa glasnoće.

Sama instalacija i spajanje kontrolera je izuzetno jednostavno te se kontroler povezuje s centralnom jedinicom putem jednog UTP kabela (min. CAT5e, terminacije po T-568A i T-568-B standardima, maksimalno 100m). Pričvrsni vijci su uključeni dok se kutija za ugradnju tj. nadgradnju kupuje zasebno (ugradna BBi1 ili nadgradna postava u kutiju BB1).

Moguće je spojiti više kontrolera na jednu ZONE4 jedinicu – maksimalan broj kontrolera povezanih s jednim ZONE4 audio matričnim pretpojačalom je osam (8) i to u bilo kojoj kombinaciji (npr. 2 kontrolera u 4 zone ili 8 kontrolera u 1 zoni)..U tom slučaju potrebno je predvidjeti RJ45 razdjelnik (splitter).

ZONE4R kontroleri jedinstveni su samo za ZONE4 pretpojačala te se ne mogu koristiti u kombinaciji s drugim pretpojačalima. Kontroler ne može biti povezan na LAN mreži i/ili direktno na PC računalo. Adresiranje kontrolera u pripadajuću zonu je jednostavno: pri pritisku kontrole glasnoće te razine mikrofonskih ulaza od 5 sekundi, zonski indikator će se pojaviti na zaslonu. Koristite tipku za selektiranje izvora da dodijelite kontroler zoni kojoj želite. Nakon 5 sekundi kontroler je spreman za korištenje.

Sofisticiran, ali ipak pristupačan: ovaj daljinski kontroler ima sve osnovne kontrole te je jednostavan za instalaciju i korištenje.

Karakteristike:

• Zaslon: 2-segmentni digitalni LED

• Maks. presjek kabela (mm²): 2,5

• Tip konektora: euroblock 4-pole

• Dimenzije: 114 x 80mm, dimenzija izreza: 70x55mm

• Dubina (mm): 40

Preuzmi: