TESIRA FORTE

Vaš FORTE je želja za dobrim zvukom!

Naš FORTE je isporuka savršenoga zvuka, bez obzira na sve!

Opis

Predstavljamo vam naš najnoviji proizvod na području DSP procesora! Tesira FORTÉ je najnoviji DSP proizvod na tržištu koji također podržava AVB standard! Kombinirajući naše iskustvo s povratnim informacijama na tržištu došli smo do rješenja kako svakom korisniku pružiti ono što on želi. Svaki Tesira FORTÉ model je dizajniran i optimiziran za rješavanje različitih poslovnih izazova. Također smo svjesni da neke aplikacije ne zahtijevaju audio umrežavanje, no svaka aplikacija zahtijeva savršen zvuk! To je razlog zašto u ponudi od svakog modela imamo verziju sa i bez AVB priključka. Obje verzije nude isti skup opcija, jedina razlika je sposobnost za prijenosa zvuka pomoću AVB-a.

Kako bi se poboljšala funkcionalnost i fleksibilnost Tesira FORTÉ, dodali smo i USB priključak za svaki model. USB ulaz se izravno veže na tehnologiju nekog trećeg povezanog uređaja što vam omogućuje korištenje današnjih najsofisticiranijih konferencijskih rješenja. Neke aplikacije gdje možete razmisliti o korištenju USB Audio tehnologije su:

  1. Konferencije – Povežite se izravno s računalom
  2. Sudsko snimanje – Povežite se izravno s uređajem za snimanje
  3. Pozadinska glazba – primanje digitalnog audio signala izravno s izvora glazbe
  4. Snimanje predavanja / prezentacije – izravno povezivanje s uređajima za snimanje.

Tesira FORTÉ AVB AI

je standardni model za savršen audio sustav. Svi modeli sadrže što i AI model uz još neke dodatne opcije.

– 128 x 128 kanala AVB

– 12 mikrofonskih / linijskih ulaza

– 8 mikrofonskih / linijskih izlaza

– Gigabit Ethernet priključak

– Do 8 podesivih kanala za USB audio

– RS-232 serijski priključak

– 4-polni priključak za podesive logičke ulaze/izlaze

– 2-linije OLED zaslona s navigacijskim tipkama osjetljivima na dodir

– Visina 1 rack uređaja (1 HE)

– Interno univerzalno napajanje

– Tesira uređaj server klase

Tesira FORTÉ AVB CI

je kodek za konferencijska rješenja koji uključuje sve značajke standardnog modela AI s dodatkom Sona™ AEC tehnologije koja je sadržana na svih 12 ulaza

Tesira FORTÉ AVB TI

je kodek koji koristi standardnu telefonsku liniju a uključuje sve značajke standardnog modela AI s dodatkom Sona™ AEC tehnologije koja je sadržana na svih 12 ulaza te uključuje i standardno telefonsko sučelje preko RJ-11 priključka.

TesiraFORTÉ AVB VI

je kodek za VoIP konferencije koja uključuje sve značajke standardnog modela AI s dodatkom Sona™ AEC tehnologije koja je sadržana na svih 12 ulaza te s uključenim VoIP povezivanjem preko RJ-45 priključka.

Svi modeli bez AVB priključka imaju istu funkcionalnost kao i prethodno navedeni AVB modeli, osim onih koje se posebno odnose na AVB umrežavanje. Oni se još uvijek mogu povezati na uređaje s tehnologijom drugih proizvođača te ih se može kontrolirati i programirati daljinski preko mreže.