Naziv projekta: Portus Beach Club – D-Marin Dalmacija, Sukošan
Datum instalacije: Srpanj 2016
Photo by: Stipe Surać

Opis:
D-Marin Dalmacija, najveća marina u Hrvatskoj, nalazi se u prirodno zaštićenom zaljevu, 7 km južno od grada Zadra. Budući da se nalazi u samom središtu Dalmacije, ovaj prirodni prolaz otvara mogućnosti za istraživanje jednog od najboljih područja krstarenja u svijetu s brojnim otocima, nacionalnim parkovima i parkovima prirode, kao i blizinu starih gradova s bogatom kulturnom baštinom.

Pošto je sve podređeno eleganciji i luksuzu tako i pozadinska glazba mora biti jednako ukomponirana. Koristi se najnovija oprema ozvučenja trenutno dostupna u segmentu pozadinske glazbe. Osjećaj ugode također se temelji na pozadinskom zvuku ugodnome za slušanje. Da bi to postigli koristili smo opremu poznatih svjetskih marki: APART, BIAMP, UNIVOX Edin te Screenline.

Kako bi se osigurala maksimalna raznovrsnost u pozadinskoj glazbi cijeli kompleks ima ukupno četiri zasebne zgrade i 14 zonama. Neki od njih su: recepcija, lobby, bar, unutarnji i vanjski restoran sa terasom, VIP zona, beach club na prvome katu, vanjski bar Rum Shack, WC područja te veliki prostor za sunčanje.

Popis instalirane opreme:

APART:
Aktivna oprema: REVAMP 4120TREVAMP 4240TREVAMP 2060TREVAMP 2120TREVAMP 2600PMR4000RPCR3000MKIII,
Zvučnici: CMX20TCM6TCMAR 6TCMAR 8TMASK 6TMASK 4TMPH 31GCM BBSUB A-165SUB 2400.

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AVB, TESIRA EX-IO

UNIVOX:
Aktivna oprema: DLS-50

SCREENLINE:
Elektromotorna platna: WAVE 203