Naziv projekta: Medora Auri Family Beach Resort
Lokacija: Podgora, Hrvatska
Datum instalacije: Lipanj 2016

Opis:
Novouređeni Medora Auri Family Beach Resort hotel (****) ima ukupno 253 soba i apartmana, standardne i superior kvalitete. Sve sobe opremljene su raznovrsnim sadržajima i sa svojih balkona pružaju zanosan pogled na prelijepi Jadran, Biokovo i dražesnu Podgoru. Podgora je sazdana u svojim suprotnostima – moru i planini, visinama i dubinama, bezvremenskom i trenutačnom.

Pošto je sve bilo potrebno podrediti eleganciji i uklapanju samoga hotela I doživljaja u raznovrstan okoliš tako je i pozadinska glazba morala biti jednako ukomponirana. Prilikom opremanja hotela koristila se najnovija oprema ozvučenja I multimedije trenutno dostupna u segmentu pozadinske glazbe i multimedijskog segmenta. Osjećaj ugode također se temelji na pozadinskom zvuku ugodnome za slušanje uz opuštanje. Da bi to postigli koristili smo opremu poznatih svjetskih marki: APART, BIAMP, UNIVOX Edin, Screenline I SOS pozivni sutav vlastite izrade i modernog dizajna.

Kako bi se osigurala maksimalna raznovrsnost u pozadinskoj glazbi cijeli kompleks je podijeljen na pozamašan broj zona, njih 16 točnije. Neki od njih su: recepcija, lobby, bar, unutarnji i vanjski restoran sa terasom, raznovrsni sadržaji u SPA zonama, Fitness centar, Beach bar …

Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CMX20T,CMX20T/16, CMX20TWP, CM6T, CMAR6T, CMAR8T, CMAR8TBB IP, MASK6T, MASK4T, CMBB, SUBA-165, SDQ5PIR
Aktivna oprema: REVAMP4120T, REVAMP4240T, CHAMP4, REVAMP2600, PMR4000R, PC1000R MKIII, PCR3000MKIII, ALINP

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AI, NEXIA PM,
Kontrola: RED1, TEC1, DaVinci i CANVAS softver

PANASONIC:
Projektori: PT-VW350EJ, PT-VW530

SCREENLINE:
Projekcijska platna: WAVE serija

UNIVOX:
Sustav induktivne petlje: DLS-50

HUST:
Atenuatori / regulatori: AT608T, AT 1208T
SOS pozivna signalizacija: SOS mrežna centrala BIS MMX, BIS-NS2405, BIS OKA08, BIS-TPR S0ST, BIS SS01CRBT