REVAMP 4100

Profesionalno 4-kanalno pojačalo klase D

snage 4x 100W nisko ohmski na 4Ω

Opis

Pojačalo REVAMP 4100 je profesionalno 4-kanalno pojačalo klase D, snage 4x 100W nisko ohmski na 4Ω.. Pojačalo također može raditi u „bride“ načinu rada kao 2x 200W na 8Ω.

Na stražnjoj strani uređaja postoji tipka kojom se jednostavno odabire način rada. Može se također odabrati način rada tako da pojačalo funkcionira kao pojačalo za 2.1 sustav. Jedan kanal za lijevi zvučnik, jedan za desni te dva kanala u bridge modu rada za subwoofer.

Pojačalo ima dodatno ugrađene zaštitne sklopove za preopterečenje zvučnika i pojačala, DC zaštitu, zaštitu protiv pregrijavanja te zaštitu od uzlaznog preopterećenja. Pojačalo ima ugrađeni pametni senzor praćenja potrošnje energije kako potrošnja ne bi bila na punoj snazi ukoliko nije potrebno.

Najuočljiviji dio ovog pojačala je prednji zaslon na kojem je prikazano sve što se u tom trenutku odvija unutar pojačala. Izlazna snaga pojačala se stalno nadzire preko ugrađenog limitatora koji ne dopuštaju oscilacije u snazi, a istovremeno pružaju dinamičan izlazni zvuk.

REVAMP 4100 je uređaj koji ima konvekcijski način hlađenja te ne korisiti ventilatore za hlađenje. Samim time njegov rad je u potpunosti tih i nije potrebno njegovo održavanje kao kod ostalih konkurentskih pojačala s ventilatorskim hlađenjem. Valja napomenuti da je njegova visna samo 1H!

Sve ove značajke daju veliku prednost REVAMP 4100 pojačalu pred svim ostalim konkurentskim pojačalima.

Tanak dizajn, jednostavnost upotrebe, svestranost te prednja ploča koja nema kontrolne tipke kako se ne bi nepotrebno nešto podešavalo čine REVAMP 4100 jedinstvenim all-round pojačalom za sve tipove primjene.

Tehničke karakteristike:

Izlazna RMS snaga: 4x 100W @4Ω / Bridge-mode: 2x 200W @8Ω

Raspon frekvencija: 20Hz – 20kHz

Channel separation: >65dB @1kHz

S/N ratio: >101dB A weighted

Hlađenje: konvecionalno, nema ventilatora

Line ulaz nebalansirani: 8 (4x cinch sa pass-through)

Line ulaz balansirani: 4 na euroblock

Zaštitini sklopovi: temperaturni (od pregrijavanja)

Topologija pojačala: Pojačalo klase D

Dimenzije (ŠxVxD): 483 x 44 x 230 mm, 19″ rackmount, 1HE

Masa: 3.5kg