REVAMP 1120T

Pojačalo REVAMP 1120T je pojačalo klase D

nudi savršen zvuk te iznimnu pouzdanost

Opis

Pojačalo REVAMP 1120T je pojačalo klase D koje nudi savršen zvuk te iznimnu pouzdanost. REVAMP 1120T je profesionalno jednokanalno kanalno pojačalo klase D snage 120W sa mogućnošću rada na 35/50/70/100V ili kao nisko-ohmsko pojačalo na 4Ω.

REVAMP 1120T je uređaj koji ima konvecionalni način hlađenja te ne korisiti ventilatore za hlađenje. Samim time njegov rad je u potpunosti tih i ne traži preveliku brigu i održavanje kao kod primjerice ostalih pojačala s ventilatorskim hlađenjem. Valja napomenuti da je njegova visna samo 1H!

Na stražnjoj strani uređaja osim priključnih konektora postoji i tipka za aktivaciju HP filtera u slučaju da pojačalo “napaja” subwoofer te potenciometar za regualciju nivoa izlaznog signala. Pojačalo kao dodatnu prednost ima ugrađen galvanski odvojeni toroidalni izlazni transformator kako bi se spriječili vanjski utjecaji i smetnje.

Najuočljiviji dio ovog pojačala je prednji zaslon na kojem je prikazano sve što se u tom trenutku odvija unutar pojačala. Izlazna snaga pojačala se stalno nadzire preko ugrađenog limitatora koji ne dopušta oscilacije u snazi, a istovremeno pružaju dinamičan izlazni zvuk.

Sve ove značajke daju veliku prednost REVAMP 1120T pojačalu pred svim ostalim konkurentskim pojačalima.

Elegantan dizajn, jednostavna upotreba i konfiguracija, svestranost i prednja ploča koja nema kontrolne tipke kako se ne bi nepotrebno nešto podešavalo čine REVAMP 1120T jedinstvenim all-round pojačalom s mogučnošću primjene u svim malim ili srednje velikim sustavima.

Tehničke karakteristike:

Izlazna RMS snaga: 1x 120W @4Ω/35/50/70/100V

Raspon frekvencija: 50Hz – 20kHz

Channel separation: >65dB @1kHz

S/N ratio: >101dB A weighted

Hlađenje: konvecionalno, nema ventilatora

Zaštitini sklopovi: temperaturni (od pregrijavanja)

Topologija pojačala: Pojačalo klase D

Dimenzije (ŠxVxD): 483 x 44 x 230 mm, 19″ rackmount, 1HE

Masa: 4.5kg