PREZONE2

multifunkcionalno stereo pretpojačalo

omogućuje nezavisnu kontrolu zvuka i glasnoće te slanje poziva u zasebne zone

PREZONE2 je multifunkcionalno stereo pretpojačalo koje omogućuje nezavisnu kontrolu zvuka i glasnoće u dvije nezavisne audio zone, kao i slanje poziva u zasebne zone. Dizajnirano je za jednostavnu upotrebu, prednja ploča uređaja omogućuje kontrolu glasnoće i mikrofona za svaku zonu te odabir izvora zvuka što pruža neposredne povratne informacije o radu sustava.

PREZONE2 opremljen je s četiri preferirana ulazna kontakta: jedan “Emergency” ulaz, jedan ulaz za pozivanje, dva mikrofona i četiri stereo ulaza. Svaki izlazni kanal opremljen je neovisnim mono / stereo prekidačem na stražnjoj ploči, a PREZONE2 također podržava kontrolu putem interneta, RS-232 ili zidnih panela.

Svojim zvučnim performansama, lakoćom upotrebe i svestranim mogućnostima PREZONE2 je idealan za profesionalnu upotrebu u maloprodaji i ugostiteljstvu.

SPECIFIKACIJE ZA ARHITEKTE I INŽENJERE

Pretpojačalo sadrži jedan ulaz u slučaju nužde, “Prioritetni “Emergency” ulaz, koji se aktivira ili zatvaranjem kontakta ili razinom VOX podešenja. Emergency ulaz omogućuje volumen podesiv za korisnika i razinu aktiviranja VOX na stražnjoj ploči. Pretpojačalo sadrži 1 zonski ulaz za analogni audio signal ili mikrofon koji se spajaja preko Euroblock konektora. Uređaj omogućuje podešavanje kontrole glasnoće (jačine i razine) po zonama preko stražnje ploče. Uređaj ima osigurano 2 ulaza za mikrofon ili linijske analogne audio signale putem Euroblock ili RCA konektora. Svaki balansirani ulaz omogućuje podesivo pojačanje i EQ-a na stražnjoj ploči. Na stražnjoj strani uređaja osiguran je 1 nebalansirani ulaz za linijske analogne audio signale putem Euroblock ili RCA konektora uz to ima osigurano i 3 nebalansirana ulaza za linijske analogne audio signale putem RCA konektora. Postoji mogućnost podešavanja 4 prioritetne razine prijenosa zvuka.

Pretpojačalo ima osigurano 2 balansirana izlazna priključka za prijenos linijskih analognih audio signala putem Euroblock konektora kao i 2 nebalansirana izlazna priključka za prijenos linijskih analognih audio signala putem RCA konektora gdje svaki izlaz podržava izmjenjivi mono i stereo način rada. Pretpojačalo podržava programsku kontrolu pojedinih izlaznih zona putem Euroblock konektora ili RJ-45 konektora. Omogućen je rad sa smanjenom potrošnjom energije na manje od 1,8 vata. Način rada u stanju pripravnosti aktivira se automatski nakon što se u 10 minuta ne prepozna signal. Način rada u stanju pripravnosti aktivira se / deaktivira ručno na gumbu za standby mode na prednjoj ploči. Pretpojačalo uključuje RS-232 vezu za kontrolni prijenos podataka u ili iz pretpojačala i kao takav je programibilan. Pretpojačalo se može montirati unutar rack ormara, gdje zauzima visinu do 2HE. Jamstvo traje pet godina.

ZNAČAJKE

• Intuitivne prednje i stražnje ploče

• Četiri preferirana ulazna kontakta

• 24V prioritetni izlaz nadjačava lokalne kontrole glasnoće za svaku zonu

• Dva mikrofonska / linijska ulaza s 48 V fantomskom snagom

• Četiri stereo ulaza

• Balansirani (Euroblock) i nebalansirani (RCA) konektori po izlaznoj zoni

• Nezavisni mono / stereo prekidač po izlaznoj zoni

• Ugrađeno web sučelje za kontrolu

• Unutarnje univerzalno napajanje

• Automatski način pripravnosti

• Rack mount montaža (2RU)

• Oznaka CE, sukladno UL i RoHS

• Pokriveno petogodišnjim jamstvom tvrtke Biamp Systems