Poboljšajte prostor pomoću Phonolook akustičnih panela

Zahvaljujući akustičnim panelima Eterno Ivice možete značajno poboljšati akustiku vašeg poslovnog prostora, restorana ili čak škole.

Odlazak na ručak ili večeru u restoran trebao bi biti trenutak užitka i zabave. Međutim, vrlo često u prepunim prostorijama moramo govoriti glasnije od drugih kako bismo uspjeli komunicirati sa svojim sugovornicima za stolom.

Eterno Ivica nudi konačno rješenje ovakvih i sličnih situacija. Phonolook linijom akustičnih panela želi poboljšati akustiku unutarnjih prostora pomoću instalacija na zidovima i stropovima.

Doista su brojni primjeri instalacija na različitim vrstama lokacija kao što su hoteli, škole, fakulteti, knjižnice, restorani, kafići, konferencijske dvorane, zračne luke, bolnice, poliklinike i slično.

Osim akustike, možete poboljšati i kvalitetu zraka što omogućuje ThBreath linija panela. TheBreath akustični paneli osiguravaju smanjenu koncentraciju onečišćujućih tvari u zraku kako bi se zaštitilo zdravlje prisutnih osoba.

Sastavni dio linije čine i 3D paneli koje karakterizira reljefna 3D tkanina od 100% vatrootpornog poliestera, modularni Design paneli dizajnirani za smanjenje odjeka u zatvorenom prostoru te paneli za primjenu kod spuštenih stropova koji zamjenjuju tradicionalne panele.

Kao što vidite, Phonolook  daje različita rješenja za sjajan rezultat, a cjelokupnu ponudu oblika i boja Phonolook akustičnih panela možete pogledati na hust.hr.

Više informacija i stručan prijedlog rješenja za vaš prostor pružit će vam HUST d.o.o u Svetoj Nedelji, Marijana Stilinovića 53.