O NAMA

HUST d.o.o. više od 25 godina isporučuje najkvalitetnija multimedijalna i konferencijska rješenja i kao jedna od vodećih hrvatskih tvrtki na polju profesionalne elektroakustičke opreme nudi u svom proizvodnom programu sve elemente i komponente multimedijalnih i audio sustava za javne i ostale tipove objekata.

Tim stručnjaka pomoći će Vam pri projektiranju i odabiru opreme tako da se postigne optimalna kvaliteta uz minimalna ulaganja. Osim proizvoda iz vlastitog proizvodnoga programa u ponudi su i komponente renomiranih proizvođača poput firme APART, BIAMP, COMMUNITY, TOA, UNIVOX i SCREENLINE čiji smo generalni zastupnici.

Zbog uske suradnje s projektantskim kućama postignuta je velika prilagodljivost zahtjevima investitora i arhitekata glede izbora boja i oblika proizvoda, vodeći brigu o posebnim zahtjevima korisnika, namjeni objekta uz optimalizaciju troškova.

Uz multimedijalne audio i video sustave proizvođača čiji smo zastupnici i distributeri razvili smo vlastite sustave bolničke i hotelske SOS pozivne signalizacije koji su ugrađeni u niz bolnica, domova umirovljenika i turističkih objekata.

VIZIJA

HUST d.o.o. teži biti vodeći dizajner, proizvođač i isporučitelj audio, video i komunikacijska rješenja koja potiču bolju komunikaciju i prezentaciju sadržaja između naših korisnika i njihovih klijenata među svim konkurentskim tvrtkama u regiji. Radimo na ispunjenju ili premašivanju očekivanja kupaca u svakom pogledu, jer za HUST, kvaliteta je više od proizvoda koje pružimo – to je bit svega što radimo.

Mi nikada ne prestajemo eksperimentirati i razmišljati, uvijek čineći ono nemoguće zapravo praktičnim i to sve zbog ljubavi prema zvuku i slici!

MISIJA

Mi u HUST-u smatramo da je ono što radimo važno za društvo. Nastojimo ostvariti dobit i uspjeh, ali uvijek na način da se poštuju etičke vrijednosti poslovanja, ljudi, a i okoliša. Održivi načini života su od vitalnog značaja za budućnost! Proizvodi koje nudimo u našim rješenjima dizajnirani su s namjerom da traju, a ukoliko dođe do eventualnih poteškoća naša podrška vam je uvijek na raspolaganju.

Sve navedeno potvrđuju HUST petogodišnje garancije!

Slušaj, vidi, doživi!

Mi smo HUST, a naša misija je da vi zvučite savršeno!

DRUGI O NAMA

Dragi prijatelji u Hustu ………………….
već je desetak godina iza nas u kojima smo sjajno surađivali. Nikada nije bilo pritužbi sa moje strane. Dapače, znali ste me iznenaditi odrađenim projektima, poslovima i prije dogovorenih rokova. Nastavimo tako.
Jako mi je drago da se kroz te prošle godine i vaša tvrtka razvijala, rasla, postojala svakim novim projektom još kompetentnija i konkurentnija.
Molim, molim ……….. ostanite barem takvi. A, uvijek se može i bolje.

Andrija Rusan, Rusanov ured d.o.o.

Ovim putem želim vam se zahvaliti na dosad odrađenom poslu. Osobno sam vrlo zadovoljan odnosom koji ste pokazali/ prezentirali prema nama kao klijentu. Zahvaljujem se na trudu i angažmanu svih onih koji su bili ili su još uvijek uključeni u projekt. Pokazali ste da ste stručna i pouzdana tvrtka koja točno zna kako i na koji način odraditi posao u roku i profesionalno.
Budite sigurni da ću vas preporučiti svima onima koji će zahtijevati slične usluge, a na vas računamo i dalje u projektima koje će raditi tvrtka ROX.
Milišić Mario, IT network/systems admin

Milišić Mario, Rox d.o.o.

Kroz suradnjom sa HUST-om spoznali sam da nema niti prevelikih niti premalih zadataka za njih. Zadatke i molbe koje smo postavljali pred njih rješavali su promptno, a rezultati su uvijek bili funkcionalna i troškovno optimalna rješenja. Više godina suradnje je iza nas, ali vjerujem da ih je još više pred nama.
Boris Kramarić, M.Sc.El.Eng.

Boris Kramarić, M.Sc.El.Eng. , iC artprojekt d.o.o.

Tvrtka HUST je po nama vodeća tvrtka u zemlji u domeni profesionalne elektroakustičke opreme, koju čine izuzetno stručni djelatnici. Suradnja sa djelatnicima tvrtke je odlična, na svaki poslani upit za ponudu, a bilo ih je stvarno mnogo, odgovarali su na vrijeme, sa sugestijom u cilju što kvalitetnijeg ponuđenoga sustava, što je i u konačnici rezultiralo i sa našom kvalitetnijom ponudom prema investitorima. Nadam se da će se takva suradnja , nastaviti i dalje.
Romano Kranjčić

Romano Kranjčić , KAMGRAD d.o.o.

Vrlo smo zadovoljni sa Vašom suradnjom. Vaši djelatnici su ne samo stručni, već i ljubazni i brzi što nam je u većini slučajeva vrlo važno. Ono što obećate izvršiti odradite u roku i to cijenimo. Također vrlo rado dajete savjete u vezi projektiranja što nam je velika pomoć s obzirom da uvijek u projektiranju ima nečeg novog.
Nadamo se i dalje odličnoj suradnji!
Lp, Derušek

Derušek, 5D PLANIRANJE I PROJEKTIRANJE j.d.o.o.

Zahvaljujem na pozitivnom iskustvu i profesionalnoj suradnji na našim projektima. U tehničkom smislu kvalitetno unaprjeđujete naše projekte, tehnička podrška je pravovremena i cjelovita, te vas sa zadovoljstvom možemo preporučiti našim investitorima i svojim kolegama kao izvrsnog poslovnog partnera.
Veseli nas daljnja uspješna suradnja na budućim projektima.
S poštovanjem, Mario Pehnec.

Mario Pehnec, IDEA STUDIO d.o.o.

Vrlo profesionalno odrađen posao. Ivan Mihić, inž.el.

U svakoj suradnji s osobljem Husta se osjeti velika motivacija i trud za pronalaženje najoptimalnog rješenja te je svaka dosadašnja suradnja, a bilo ih je mnogo, odrađena korektno do kraja…
struč. spec. ing. el. Branimir Zelanto

struč. spec. ing. el. Branimir Zelanto, NNS-EL-ING d.o.o.

U vremenu kada se očekuje da specijalizirane firme u svojoj oblasti daju neprikosnovenu podršku projektantima, ipak u kritičkom sagledavanju problema kao i maksimalnoj prilagodljivosti zahtjevima projektanata mogu se pohvaliti djelatnici firme HUST….
Salih Demirović

Salih Demirović , IPRO-INŽENJERING d.o.o.

Prema dosadašnjim kontaktima od strane Hust-a pomoć u fazi izrade projekata za dio instalacija vezane za instalacije ozvučenja, SOS poziva bile su brze i zadovoljavajuće od nas kao projektanata, te kasnije i samih investitora/korisnika koji su odabrali Vaše rješenje u izvedbi (Centar za mlade Karlovac, Dvorana HOK-a, Centar za radnu terapiju i rehabilitaciju Nada itd.)
Nikola Mišljenović

Nikola Mišljenović , MINI EL d.o.o.

Kao projektantska tvrtka imali smo nekoliko upita prema vašoj tehničkoj službi koja je bila uslužna i konkretna u davanju informacija. Imamo pozitivno mišljenje o HUST-u i u buduće ćemo surađivati s Vama.
Vladimir Vrankić

Vladimir Vrankić , ATEST-INŽENJERING d.o.o.

Tijekom svoje dugogodišnje projektantske karijere često sam surađivao s djelatnicima tvrtke HUST d.o.o. tražeći profesionalnu tehničku pomoć pri projektiranju i odabiru multimedijalnih i audio sustava te SOS sustava. U kontaktima sam uvijek nailazio na ljubazne djelatnike spremne za promptno preuzimanje projektnog zadatka. Tražena tehnička rješenja sam dobivao u dogovorenim rokovima i uvijek sam bio zadovoljan kvalitetom istih. Zbog svega navedenog sam izuzetno zadovoljan suradnjom s tvrtkom HUST d.o.o. i nadam se da će se uspješna poslovna suradnja nastaviti i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.
Vladimir Štivčević, mag.ing.el.

Vladimir Štivčević, mag.ing.el. , NIVA KONZALTING d.o.o.

Poštovani, jako smo zadovoljni suradnjom sa vama, do sada ste nam riješili sve zahtjeve u projektima, nadam se da će se ova odlična suradnja i dalje nastaviti na obostrano zadovoljstvo! Srdačan pozdrav!
Milan Hršak dipl.ing.el.

Milan Hršak dipl.ing.el. , ELARH PROJEKT d.o.o.

RADOVI & PROJEKTI