MASK 2

MASK2 zvučnici

za home hifi sustave, surround sustave kućnog kina, audio multiroom sustave ili trgovine

Opis

Manji, slađi, lakši, neka vas ne vara sićušni izgled jer MASK2 zvučnici su jednostavno nevjerojatni. Dizajnirani da stanu u svaki interijer i primjenjivi u mnogim situacijama jednostavno vas neće razočarati.

Ovi zvučnici su dizajnirani za istinske ljubitelje glazbe. Popularne aplikacije gdje se mogu iskoristiti ovi zvučnici su: home hifi sustavi, surround sustavi kućnog kina, audio multiroom sustavi ili trgovine. Ovi zvučnici savršeno odgovaraju za bilo koje aplikacije koje zahtijevaju visoko kvalitetan hifi zvuk u malim i srednjim prostorijama. Sa zvučnicima dolaze posebni držači koji dopuštaju montažu zvučnika pod različitim kutovima na razne površine, kao što su zidovi ili strop.

VAŽNE NAPOMENE: ovi zvučnici će raditi besprijekorno, no samo ako slijedite naše upute i preporučen način rada. Ne pokušavajte koristiti te male zvučnike kao full range zvučnike – oni nisu napravljeni da bi reproducirali bass frekvencije. Preporuča se korištenje HUST subwoofera ili odgovarajućih visokopropusni filtera. Naši preporučeni subwooferi i sustavi pojačala imaju posebno prilagođenu zaštitu i filtar sklopova, koji omogućuje izbjegavanje mogućih oštećenja nastalih zbog preopterećenja. Također jamče pravi hifi zvuk. Navedeni sustavi sa zaštitom od preopterećenja su uključeni u naše subwoofere i pojačala, ali ne i u MASK2 zvučnike, te se onda MASK 2 zvučnici moraju koristiti zajedno s njima.

Ovi zvučnici nisu magnetski oklopljeni, pa ako imate CRT ekran/TV, postavite zvučnike na dovoljnu udaljenost od ekrana. Moderni plazma, LCD, TFT LED ekrani/TV su neosjetljivi na magnetske smetnje, tako da možete postaviti te zvučnike blizu takvih uređaja bez ikakvog rizika gubljenja dobrog zvuka.

TEHNIČKI PODACI:

  • Tip zvučnika: Full range 2.5”
  • Impedancija: 8Ω
  • Raspon frekvencija: 120-20000 Hz (bez subwoofera)
  • Snaga: 50W RMS, kada se koristi 150Hz/12dB highpass filter
  • Preporučena snaga pojačala: 10-110W (s preporučenim pojačalom)
  • Dimenzije HxWxD mm: 94x82x108 mm bez nosača
  • Udaljenost od zida: 30mm kada se koriste nosači
  • Masa: 440g

Preuzmi: