KLICK&SHOW K-40 SERIES

Trend BYOD (Donesite svoj uređaj) povećava potražnju za univerzalnim, bežičnim rješenjima. Prije svega, ova rješenja moraju biti intuitivna za upotrebu i kompatibilna sa svim uobičajenim uređajima jer se tijekom sastanka ili prezentacije korisnici žele usredotočiti na bitne stvari – sadržaj i ideje.

Kindermann KLICK & SHOW prezentacijski sustav posebno olakšava bežično predstavljanje sadržaja s prijenosnih računala i mobilnih uređaja – bez ikakve konfiguracije, bez kabela, bez upravljačkih programa i bez čekanja.

KLICK & SHOW je trenutno jedini BYOD proizvod na tržištu koji se može bežično koristiti putem donglea, softverskog klijenta, aplikacije ili putem AirPlay-a – uistinu univerzalno rješenje.

KONFERENCIJE

Mobilnost započinje tamo gdje završava splet kabela. To se također odnosi na sastanke, predavanja ili rasprave. KLICK & SHOW nudi zaposlenicima i gostima slobodu bežičnog predstavljanja sadržaja, bez obzira koji uređaj koriste. I sve to na najjednostavniji mogući način, bez komplicirane konfiguracije, instalacije softvera ili čekanja.

MEETING

Promijenio se i način na koji radimo timski i način interakcije s kolegama. Sastanite se brzo i nastupite na velikom zaslonu uz KLICK & SHOW. Samo pokrenite aplikaciju ili priključite dongle i započnite video call.

TRENING

Trener stoji ispred, publika sluša i bilježi. Ovakav jednostrani prijenos znanja više nije poželjan. Sadržaj postaje istinski razumljiv tek kad svi sudionici rade zajedno i komuniciraju jedni s drugima. S KLICK & SHOW prezentacijskim sustavom nije važno je li soba za trening opremljena bilježnicama i tabletima ili polaznici koriste vlastite elektorničke uređaje. Svi oni mogu se pridružiti i prikazati svoje ekrane na velikom zaslonu bez prethodne konfiguracije.

EDUKACIJA

Digitalna tehnologija i razni mediji također su se našli u školama i sveučilištima. Dodirni zaslon često zamjenjuje dobru staru ploču. Uz KLICK & SHOW i ostali uz učitelja ili predavača mogu bežično prezentirati. Učenici i studenti također ga koriste za doprinos raspravi uz svoje bilježnice, tablete ili pametne telefone. Rezultat: povećana pažnja, time veći uspjeh u poučavanju i učenju i u konačnici više zabave.

CONNECTION­DIAGRAM