Hilton Costabella Beach Resort & Spa

Hilton Costabella Beach Resort & Spa otvara se ove godine, Resort sa 132 sobe i 66 apartmana bit će u vlasništvu tvrtke JTH Costabella, a njime će upravljati hotelijerski lanac Hilton.

Sustav ozvučenja u Costabelli koji će ugraditi Hust d.o.o. zamišljen je kao jedinstvena cjelina kako bi se stvorio vrhunski ugođaj i kako bi se zvuk reproducirao u svim djelovima hotela gdje se zadržavaju gosti.

Kompleks se proteže na 18.000 m², imat će 25.000 m² zatvorenog prostora i preko 500 ležajeva, što u hotelu, što u vilama. Zbog veličine objekta i samih zahtjeva ozvučenja sustav će prenositi audio i upravljački signal na lokalnoj mrežnoj infrastrukturi koristeći njasuvremenije protokole – AVB i Dante. Biamp Tesira DSP osigurava zasebno podešavanje svih akustičkih parametara zvuka za svaki izvor i prostor uz mogućnost jednostavnog upravljanja i nadzora putem GUI sučelja. GUI sučelju može se lako pristupiti u stvarnom vremenu putem računala ili CUE digitalnih kontrolera s mogućnošću postavljanja PIN-a.

Uz server unutar centrale nalazit će se audio izvori koji se na jednostavan način mogu dodijeliti svakoj od zona zasebno te visokokvalitetna Community audio pojačala visoke energetske efikasnosti i vrhunskih audio parametara.

Centrala uz audio ima mogućnost upravljanja signalima iz vatrodojavne centrale ili drugih dijelova hotela putem Ethernet, RS-232 ili relejnih priključaka. U prostoru će biti postavljeni ugradni Apart zvučnici koji donose kvalitetnu pokrivenost prostora zvukom u cijelom frekvencijskom spektru.

Za eksterijer Costabelle predviđeni su Apart zvučnici u IP zaštiti otporni na vremenske utjecaje tipične za jadransku obalu. Uz zvučnike doći će audio ulazi na Dante protokolu za potrebe lokalnog priključenja audio izvora što omogućuje veću fleksibilnost u korištenju sustava.

[fusion_section_separator divider_type=”slant” divider_position=”left” divider_candy=”bottom” icon=”” icon_color=”” bordersize=”” bordercolor=”” backgroundcolor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]