EH-TW7000

4K s pristupačnom cijenom

Stvorite iskustvo velikog zaslona kod kuće za filmove, sport i igranje povoljnim 4K PRO-UHD1 projektorom, koji je jednostavan za uporabu.

Nadogradite svoju zabavu

4K PRO-UHD projektor sadrži značajke visoke klase uz dostupnu cijenu. Uživajte u najnovijem 4K sadržaju sa superiornom kvalitetom slike i veličinom zaslona do 500″. Centriranje slike jednostavno je pomoću pomaka objektiva, optičkog zuma i ispravljanja trapezoidne slike. Uživajte u 4K sadržaju i povezivanju uređaja s internetskim prijenosom, Blu-Ray uređaja za reprodukciju, igraćih konzola i više pomoću HDMI priključaka.

Potpuna slika

Uživajte u živim, jarkim bojama pomoću dostupnog 4K PRO-UHD projektora. Uz jednaki intenzitet snopova bijele svjetlosti i svjetlosti u boji jakosti 3000 lumena ostvaruju se visoka svjetlina i intenzitet boja. Visoki omjer kontrasta od 40000:1 donosi duboke tamne boje i jasno definirane sjene, a interpolacija djelića snimke (frame) daje oštrije brzopokretne slike.

Iskustvo velikog zaslona

Uronite u kućno kino s privlačnim iskustvom velikog zaslona. Projektor može stvoriti zaslon veličine do 500″, podržava reprodukciju 2D i 3D sadržaja i sadrži tehnologiju smanjenja buke. Pomak objektiva, zoom i ispravljanje trapezoidne slike služe da postavite sliku točno tamo gdje je želite.

Jednostavna reprodukcija sadržaja

Ukopčajte i reproducirajte 4K1 sadržaj jednostavnim umetanjem uređaja za internetski prijenos u stražnju stranu projektora i spreman je za korištenje u jednom trenutku. Također možete reproducirati 4K1 sadržaj s igraće konzole, TV upravljačkih kutija, Blu-Ray uređaja za reprodukciju, tableta ili ostalih uređaja pomoću dva HDMI priključka. Bežično spojite zvučnički modul pomoću Bluetootha.

Gledajte van granica rezolucije

S Epsonovim 4K PRO-UHD1 projektorima dobivate holistički pristup izvedbi slike koje značajno nadmašuju mogućnosti zaprimanja, obrade i projiciranja sadržaja u 4K1. Divne slike proizvod su spoja više tehnologija, uključujući jednake svjetline bijele i boja, 3LCD tehnologije, kontrole kontrasta, HDR10 i obrade boje.

Svjetlija, živopisna projekcija

Bijela svjetlina nije dovoljna da prenese doživljaj svih boja koje vidite u svakodnevnom životu. 3LCD tehnologija u Epsonovim projektorima omogućuje jednako snažni izlazni snop bijelog i svjetla u boji (CLO) kako biste iskusili živopisne i vjerne slike.

Inovacije koje su bitne

Epsonovi projektori imaju značajno višu svjetlinu boje u odnosu na DLP projektore s jednim čipom zahvaljujući 3LCD tehnologiji. Kao takvi, Epsonovi projektori nude i trostruko svjetlije boje3 što rezultira življim slikama ispunjenijima bojom.

Slike bez treperenja

Kod projektora s jednim čipom i onih kod kojih je primijenjena LED tehnologija može se pojaviti „efekt duge” što je naziv za treperenje koje ometa pažnju, a koje neki ljudi primjećuju tijekom prikaza dinamičnih slika. Kako bi osigurali glatke slike, Epsonovi projektori koriste 3LCD tehnologiju uz koju se ne može pojaviti „efekt duge”.

Ključne značajke

  • 4K PRO-UHD1 za britke, oštre slike: Gledajte stvarni 4K i nadograđeni ne-4K sadržaj
  • Jednostavno postavljanje i pristup sadržaju: Prenosite sadržaj priključivanjem uređaja u jedan od dva HDMI priključka
  • Visoka kvaliteta i dostupna cijena: Fleksibilne značajke koje donose 4K iskustvo po dostupnoj cijeni
  • Privlačno iskustvo velikog zaslona: Dobijte najbolje iz filmova, sporta i igranja
  • Gledajte jedan film dnevno sljedećih 7 godina2: Vijek trajanja žarulje od 5000 sati u ekološkom načinu rada