EB-L615U

WUXGA laserski projektor

Svestrani, osnovni laserski projektor sa 6000 lumena WUXGA idealan je kao zamjena za projektore s klasičnom lampom.

EB-L615U osnovni je laserski projektor i idealan je kao zamjena za postojeće modele s klasičnom lampom u prostorijama za sastanke i u obrazovnim ustanovama. On nudi sjajnu svjetlosnu snagu od 6000 lumena, punu visoku rezoluciju WUXGA i skup sjajnih funkcija kao što su HDBaseT i HDMI veza, zrcaljenje zaslona i pomak objektiva.

Laserske performanse uz male troškove

EB-L615U nudi impresivnu svjetlinu s 6.000 lumena i WUXGA punu visoku razlučivost uz pristupačnu cijenu, što znači da možete napraviti korak naprijed prema laserskoj tehnologiji i pouzdanosti bez visokih troškova. Kvalitetna i oštra slika i jednaka svjetlina snaga bijele i svjetline u boji vašim će prezentacijama dati upečatljivost, čak i u vrlo osvijetljenim prostorijama.

Korisne funkcije za povezivanje

Ovaj projektor nudi cijeli raspon praktičnih funkcija, uključujući HDBaseT za običnu žičanu vezu putem jednog kabela uz HDMI i zrcaljenje zaslona.

Pouzdan i izdržljiv

Pomak objektiva i manje, lakše kućište od drugih proizvoda slične svjetline¹ olakšava zamjenu postojećih uređaja s uređajem EB-L615U, dok upotreba laserske tehnologije omogućuje ugradnju tih projektora pod bilo kojim kutom, što ih čini idealnim za svaku priliku.

Elegantan novi dizajn

Osvježeno i novo kućište znači da će EB-L615U izgledati potpuno prirodno čak i u najelegantnijim okruženjima s najnovijim stilskim linijama. Također, isporučuje se s odgovarajućim stražnjim poklopcem koji skrivaju vodiče i priključke a time osiguravaju moderan izgled.

Ključne značajke

  • Svjetlina od 6.000 lumena: Oštra slika i sjajne boje, čak i u dobro osvijetljenim prostorijama
  • WUXGA razlučivost: Oštra slika u punoj visokoj rezoluciji osigurava izvrsnu čitljivost
  • HDBaseT i zrcaljenje zaslona: Najnovije funkcije za povezivanje maksimalno olakšavaju upotrebu
  • Jednostavna, fleksibilna ugradnja: Pomak objektiva te manje i lakše kućište olakšavaju ugradnju
  • Pouzdanost koja ne iziskuje nikakvu dodatnu brigu: Izdržljiva Epson tehnologija podržana s pet godina ili 12.000-satnim jamstvom